- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Milan almis diyelim o zamanNe diye izin istemis? Cikis opsiyonu yokmu? Sen kimsin ya der febeye ardayla anlasip alir gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan almis diyelim o zamanNe diye izin istemis? Cikis opsiyonu yokmu? Sen kimsin ya der febeye ardayla anlasip alir gider
Bu sene iyi oynadı. Devre arası isteyenlere kulübü yüksek para istedi ama küme düştüler. Pedro da sonradan patlayıp İtalya Milli takımına gitmişti zaten. Devre arası bize yazılmıştı, ondan ikinci yarı biraz izledim, beğendim oyuncuyu. Bizde nasıl olur bilemem gerçi. Düşününce Miço gibi oynamayınca futbolu unutabilir, kısa zamanda çok iş yapacak biri lazım.200 kusur macta 60 golu var
macların cogu da serie b seri c
baya dusuk profil
Etik diye bir şey varNe diye izin istemis? Cikis opsiyonu yokmu? Sen kimsin ya der febeye ardayla anlasip alir gider
WoooooowwwwEtik diye bir şey var
İşle ilgili sıkıntıları varBen sana küsüm aslinda haberin yok keramettin abi
?hareketli saatler
Kolpa yaptigini sanmiyorum, cunku haberleri direk menajerlerden aliyor.Ertan'ın gene kolpa saati gelmiş başlamış bir ton gerçek olmayan haberlere. Geçen sene de böyle 5 tane haber yapmıştı 1 tanesi bile tutmamisti.
o iş kesinleşti mi? başlıgını goremedim.Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'den istedikleri: 1000 adet babet çorap 1000 adet kasket