- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Bu sene bir tek newzata güveniyorum
Namlu nevzat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bir tek newzata güveniyorum
Erden Timur sag olsun. Burayi da kuruttusamiyenhaber çağo falan niye bu kadar sessizleşti birden. derbiden sonra günde üç duyum 700 kişilik oyuncu havuzu falan diyolardı
para gani ama nevzat da rahmetli oldu benim için.bisey bildiği yok ne yazıkkiAdamzat gazı vermiş, cüzdan değil bavul dolu demiş. Kadro yapalım @Sergen Zeren
Bu sene kimseye guvenmiyorum. Transferleri ilk önce dış basindan ögrenecegiz benceBu sene bir tek newzata güveniyorum
Erden baskan hepsini patlatti gibisamiyenhaber çağo falan niye bu kadar sessizleşti birden. derbiden sonra günde üç duyum 700 kişilik oyuncu havuzu falan diyolardı
Duyum değil bilgi isterseniz size bir isim öneririmBu sene kimseye guvenmiyorum. Transferleri ilk önce duş basindan ögrenecegiz bence
samiyenhaber çağo falan niye bu kadar sessizleşti birden. derbiden sonra günde üç duyum 700 kişilik oyuncu havuzu falan diyolardı
Benim de takıldığım konu o. Gelmemesini anlarım. Ama şu an gelmiyorsa 2-3 sene sonra bize lütuf gibi sunmasın kendisini.Bu yol hiçbir gurbetciye verilmemeli emekliliğimi Galatasaray da yaparım diye hesap ediyor kusura bakmasın istiyorsa Fb ye bjk ye gitsin yaşlı futbolcuya gerek yok.İlkay Hakan Çalhanoğlu Arda Turan dan daha iyi mi Galatasaray li.Arda 34 de geldi yürüyordu sahada.
ben o herifi beğenmiyorum desemS.amrabatli bir paket olmazsa masaya oturulmamali fiorentinayla
Anca wow atsinDuyum değil bilgi isterseniz size bir isim öneririm
@Feramuz Kayalar
Takip edin her şeyi herkesten önce öğrenin
bilgi degil duyum da degil kolpa istiyoruzDuyum değil bilgi isterseniz size bir isim öneririm
@Feramuz Kayalar
Takip edin her şeyi herkesten önce öğrenin