Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Şu Rumenlerden bir piyango vursak fena olur +midtsjo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür dilerimİkinci hesap olmadığımı ne zaman kabul edeceksin merak ediyorum. Eğer öyle olsam şu ana kadar mıhı yemem gerekmiyor mu? 10 bin mesaj attırırlar mı sence yav.
Sponsorluk işinin bittiğini söylüyorlar.
Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişanlıktır, Cuma mübarek gün, Cumartesi ve Pazar tatilSponsorluk işinin bittiğini söylüyorlar.

Haluklara güvenelim derim @Emre Zeytinli de bana katılacaktır.Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişanlıktır, Cuma mübarek gün, Cumartesi ve Pazar tatil![]()
sen niye böylesin yawbunlar en fazla kaleci dogancanı ya da gunayı acıklar.sponsorda uyduruk bişeydir
Forumda en unutmadığın anını anlatır mısınız Göktuğ beyGscimboma tam 10 sene önce bugün katılmışız vay be. Seviyorum sizi gsc ailesi
Yangına bayramdan sonra baslicaz rdasgerçekten şampiyon olduğumuzun üzerinden tam 3 hafta geçti
pr namına hiçbirşey yapılmadı
transfer yapılmadı
sponsor yok
aktivite yok
kulup tatile çıkmış gibi
sanki şampiyon olduk misyonumuzu tamamladık modundalar
erden timur olmasa bu yönetim bende soru işareti oluştururdu ÇOK NET
Harika fotoğrafıyla profilimi süslüyor büyük başkan.
Yangına bayramdan sonra baslicaz rdas
Biz sizdirmasak karsi tataf sizdirir. Transferi gizli tutman imkansiz eger karsi tarafla anlasma yapmazsan sizdirilmayacagina dairBence değil,isimler sızdırılmıyor. Tabii bizim hoşumuza da gitmese de taraftar olarak doğrusu bu diye düşünüyorum.