- 18 Temmuz 2009
- 81.661
- 238.478
- 5.093
Aynı isme iki grup sahip çıkmaya çalışıyor gibi.Aynı malzemeler var bilemedim
Lüks telefonu yapan diğer taraf, Uzan tarafı da marka adıyla göstermelik iş peşinde gibi. Burda bile dümen var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı isme iki grup sahip çıkmaya çalışıyor gibi.Aynı malzemeler var bilemedim
Barışi onlyfans diye kandırıp 1000 TL'ye 50 kontör aldirmislar.

Aynen öyle adamın ne olduğu zaten belli bizim taraftarda kabahat Galatasaray ismini andırıyoruz hala bu insanlaraAynı isme iki grup sahip çıkmaya çalışıyor gibi.
Lüks telefonu yapan diğer taraf, Uzan tarafı da marka adıyla göstermelik iş peşinde gibi. Burda bile dümen var.
Ceket ikinci el saat cakma muhtemelen.
99Nft satmaya çalışan kişilerin 69%u dolandırıcıdır
Madem biliyor yapsın bir saz mı caz mı edit izleyelim.. saka bir yana yine dış basından alacaz gibi bittiğinde haberleriBöyle muhabirlik olmaz bu nedir abi bu forumda dönen muhabbetler 5 kat daha kaliteli
Aynı şey bendede var hocamBu sene uefayı alacağız gibi bir his besliyorum. 3 net transfere+1 yedeğe ( biri icardi ) hissiyatım inanca dönüşür.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kaynak nedir hamle ağabey?Foto eski. Ama Milano ve kum saati detayı önemli. Erden Timur, Wanda Nara görüşmesi Milano'da olacak.
Hazırlık kampında mevcut kadro ile orta saha rotasyonunda neler yapabileceğini merak ediyorum aslında.