Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florentino için Getafe kiralamasında opsiyon %50si için 10 milyon euroydu.

Schmidt gelince şans verdi de yükseldi, geçen yaz kötü durumdaydı, yani öyle 5-6ya tamamı alınabilecek bir ortam olmadı.

Benfica ölücüleri Gedson’un bile %50sini 6ya bıraktı, Florentino daha değerliydi onlar için.

Bizim için rabiot kusursuz bi hamle olur ama ikna edebilir miyiz emin değilim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Perisic'i biz alsak ya. Harikulade bir oyuncu valla üzülürüm ya.

Tamamen farazi söylüyorum eğer Palacios profili delici , tempolu bir adam alacaksak önlerinde Sergio oynasın isterim ben.2.yarının belli bir bölümüne kadar en iyi oyuncumuzdu sonradan düştü , bitiriciliği ve şutları da iyi bizde şansı tutmadı Porto'da güzel goller atıyordu en iyi sezonunda.Yani Zakharyan gibi heriflere 15 falan bayılacağımıza ben Sergio oynasın isterim orda , yedeğine de potansiyelli birini alırız.He tabii eğer Parades gibi bir adam gelip arka hattı ikili libero gibi yapacaksak o zaman hücum gücü çok daha yüksek biri 8.5 tarzı yada 10 numara oynayan biri de tercih edilebilir.

Tamamen farazi söylüyorum eğer Palacios profili delici , tempolu bir adam alacaksak önlerinde Sergio oynasın isterim ben.2.yarının belli bir bölümüne kadar en iyi oyuncumuzdu sonradan düştü , bitiriciliği ve şutları da iyi bizde şansı tutmadı Porto'da güzel goller atıyordu en iyi sezonunda.Yani Zakharyan gibi heriflere 15 falan bayılacağımıza ben Sergio oynasın isterim orda , yedeğine de potansiyelli birini alırız.He tabii eğer Parades gibi bir adam gelip arka hattı ikili libero gibi yapacaksak o zaman hücum gücü çok daha yüksek biri 8.5 tarzı yada 10 numara oynayan biri de tercih edilebilir.
Oliveira, önünde mertens olmayinca daha rahat oynuyor sanki ama mertens'in de baska meziyetleri var takima faydali olan

Bizim için rabiot kusursuz bi hamle olur ama ikna edebilir miyiz emin değilim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paredes'in bonservisi imza parasi olarak verilerbilir. Ayrica Paredes 2.5 filan imkansiz. Bu sene 7 milyon mu ne senelik ucreti var. O parayi birakip bize 2.5 milyona sittin sene gelmez.

perisic alinabiliyorsa biz alalim yahu

herif gecen milli macda 120 dakika solbek oynadi hirvatlarin en iyiside oydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt