- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
zaniolodan alacagımız katkıdan fazla alacagımıza eminim üstüne para alacagız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
55e olurJuve'nin Zaniolo+Boey paketine 50 vermesi hakkında yorumunuz ne olur?
Yıllık 2.9 milyon alıyor 1.1 imza parası vardı. +1'de yine imza parası var mı?Yıllık 4 milyon alan adamın önüne adam mı alacağız ? Yok öyle bir dünya.
Vermezler 35 i bile vermiyor oyuncu dayatıp duruyorlar.Juve'nin Zaniolo+Boey paketine 50 vermesi hakkında yorumunuz ne olur?
Erden Timur sahaya geçen sezondan daha zayıf kadro çıkarmaz (Icardi işi ayrı)Grçen sene rize maçında ömerle pva orta saha oynuyordu şimdi millet parades beğenmiyor yav adam bazen tabi yedek olacak dünyanın en iyi 5 takımından birinde oynuyor en azndan kadro olarak öyle. Daha 3 ay önce dünya kupası almışkendimizi çok dev aynasında görüyoruz 1 ay sonra adamı penk deplasmanına götürecez yav abartmamak lazım.
Önüne adam alabilecek maddi durumun yok diyorum ben de Zaniolo 35'e falan gitmezse. Icardi'yi çözeceksin, çözemedin 2 tane forvet alınacak. Sol bek alınacak. Raşit alınacak olmadı sağa da adam alınacak. Oliveira'nın arkasına da adam alınacak falan derken yeniden takım mı kuracağız? Mertens olduğu sürece o ilk 11 oynar. Raşit alınırsa ki alınmalı, Mertens'in bölgesinde onla rotasyona Zaniolo girer. Morutan da orası için iyi bir seçim, elde bir de Yunus var üstüne o bölgede çok daha verimli olur.Oliveira da kullanılabilir hatta orada. Daha fazla kazanacak biri olmasa bile kur 25'ken bonservis ve maaş vermek ne kadar makul? Bedavayı mı oynatacağız?37 yaşında olduğu için önüne adam alacağız. 4 milyon alıyor diye 50 maça çıkamayacak sonuçta. CL’ye katılım beklenecektir bu hamle için. 1 milyon alan bir oyuncu getirsen de Mertens yedek oturmalı o da ayrı bir konu. Kaldı ki daha fazla kazanacak birini almayacağız
İkisi de kalmazzaniolo ve icardide sabırla atalacatgız süreci,sakin kalın bence.ikisi de kalacak bu sene
Yani takip etmedim ama düzenli oynayan adam yıllardır.Üstad formayı unuttu demedik zaten ama kariyeri bariz inişte
Onlyfans'da çok fazla takılıyormuş geçenlerde biri paylaşmıştı.Benim için en büyük soru isareti McKennie ve onunla birlikte disiplin sorunlari ve takim kimyasinin içine edebilme ihtimali.
berkanBenim için en büyük soru isareti McKennie ve onunla birlikte disiplin sorunlari ve takim kimyasinin içine edebilme ihtimali.
MakulMoise Kean+Chiesa+15 milyon=Zaniolo
Gerçekçi bir anlaşma olur.
Sorun edilecek bir şey değil ben de takılıyorum kankiOnlyfans'da çok fazla takılıyormuş geçenlerde biri paylaşmıştı.
Ferrariden doğana geçişne boey yerine mert müldür mü laa getttt