Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Apple arenami yapaliM parayi veren dudugu calar hakikaten bu apple neden kimseye sponsor olmuyor okadar parayi mezarami goturecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalakalık değil yav kanun var arena diye terimi kaldırdılar.Arena ne güzel stad ismiydi ya. Reise yalakalık etmeğe ne gerek vardı
100'den fazla ülkede faaliyet gösteren uluslarası bir firma.Araba kiralama şirketi nasıl senelik 20m euro verebiliyo anlamadığım kısım orası
Dünya pazarına zaten hakimler olmalarına gerek yok ki. Sixt araç kiralama da Galatasaraylıların direk ilk tercihi haline geldi yurt dışında falan. Benim içimden Amazon geçmişti bir de zam yaptıktan sonra.Apple arenami yapaliM parayi veren dudugu calar hakikaten bu apple neden kimseye sponsor olmuyor okadar parayi mezarami goturecekler
100 milyona kimi alırdın.100 milyonumuz yattiysa bir transfer yapalim derim
Euro üzerinden karşı gelen TL cinsi derken her sene ödeme zamanında senelik 20 milyon euronun karşılığı TL olarak mı ödenecek?
Gedson Fernandes100 milyona kimi alırdın.
Reklam yapmalarina gerek yok cunku.Apple arenami yapaliM parayi veren dudugu calar hakikaten bu apple neden kimseye sponsor olmuyor okadar parayi mezarami goturecekler
Doğru olabilir reis ama ben Sami'nin eserini quoteluyodum aslındaMustafa Demirtaş'ın analizini izledim ben de. Paraguay ligi yanıltıcı olabiliyor, oyuncular yetenekleriyle sivriliyor ama mental olarak tıkanabiliyorlar vs. gibisinden yorum yapmıştı. Maliyeti Boey gibi olacaksa böyle denemeler yapılmalı ama. Tutarsa çift haneleri görebilir, tutmazsa düşük maaşı sebebiyle zarar yazmazsın.