Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.284
- 72.873
- 5.188
yazık kafaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 kişilik takimda önemsiz hiçbir mevki yoktur bence. Hangisi eksik olursa takım tokezliyo.bana göre de 6 numara ile birlikte bekler şuan oyunun en önemli mevkiisi.
bire bir mücadele kazanamayan, kanat oyuncusunu sürekli geri koşturup enerjisini sömüren, çizgiye basıp oyunu genişletemeyen beklerle artık futbolda başarılı olmak çok zor.
en dominant maçlarımızı boey ve kazım gibi iki tane fizikli, tempolu, agresif bekle oynamamız tesadüf değil. öndeki kanat oyuncularına sağladıkları konforla dolaylı olarak hücuma da artı yazıyorlar.
Icardi ön elemelere yetişmezse Rashica'yı tutup şöyle bir formatta oynarsak şansımız artabilir. Topu rakibe verip ön alanda baya yıpratıcı bir takım olabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 207197
14-15 yasına kadar gencler altyapısındaydı arda,fb altyapısının bi katkısı yok.arda bizim oyuncumuz olmadıgı için abartılı övgüler yersiz ve saçma oluyor.GS tvde serbay anıra anıra bahsetmese ne fblilerin,ne de sizin ardadan haberiniz dahi yoktu,geçiniz.bursa altyapısında onalrca arda güler var.fb altyapısındaki yasir bozda çok özel.ama kimsenin arda kadar reklamı yapılmadı.arda pazarlanmak için seçilmiş biri.furkan kocak 10 numara ve 13ünden beri gol rekoru kırıyo,her mac hukmediyo,bitane GS TV spikerinin de bu cocuk bu yas kategorisine cok fazla geliyo dediğini görmedim.furkanın yası 15 henuz
ben her zaman messi falan cıkarmıyorum ya,bu oyuncunun karakteri ve kulübün üzerine düşmesiyle alakalı.fatih terim baranı daha önce de görebilirdi,bana böyle yorumlarla gelmeyin1 gun hakli cikmani cok isterim sergenim. 5 yıldır istisnasiz her sezon 1 messi cikariyosun alt yapidan. Ama goremiyor teknik ekip
ronaldo gibi seni şişlemek istiyorum
baba bunu yazmandaki amac nedir,adam dün geceden beri Galatasaray paylasımalrı yapıyo.juventus miliki alacak ve moise keanı de kimseye vermeyecek. yedek forvete de genc ve kulfetsiz birini arıyolarİcardi zu juve
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İcardi zu juve
Bence icardi transferi bitti çoktan , açıklanmıyor. Erden timur onun haberleriyle rahat haraket ediyor transfer görüşmeleri falan olsun
Kazmator 6 numara kalmadı zaten dediğin gibi, ölüsünün en az Torreira kadar oyun kurabilmesi lazım artık.Box to box orta saha öne çıktığı için çok yok sanki ya. 6 numaralar playmaker yapılıyor daha çok. 8’ler tempolu, dribling yapabilen oyuncular oluyor
bi an ben sandım
Evet anladım ama bende sana şunu anlatmaya çalışıyorum, az kalsın boey de gidiyordu ona da çöp denilmişti.3m verelim demedimki zaten. Boey veya nelsson nekadar kazaniyor? Cikaldau fln nekadar kazaniyor?
Nelssona 7m verdik cikaya 6.5. Bunu demek istiyorum umarim anlamissindir rts