Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yallah Avrupa'yaOh oh arap transfer formu gibi habire araplarin transferini konusuyoruz ne guzel
Bana al ahli formunu bulun oraya transfer olacamYallah Avrupa'ya
Yalnız jardelin tüm maliyeti kulübe yasladı uzan. Getireceğim diye prim kasıp parasını ödemeye geldi mi arazi olan biri.fatih altaylı bence cem uzan konusunda cok konusmasın.jardeli getirmesi palavraymıs he,palavra.
İlkay bize gelsin renktaşAraplar ilkayla mahrezi çekerlerse memnun olurum.
cem uzan'a inanmak zırdeliliktirfatih altaylı bence cem uzan konusunda cok konusmasın.jardeli getirmesi palavraymıs he,palavra.
Kerem dışında hiçbir Gsli topcuyu sevmeyen biri forumda Super mod koltuğunda oturmamalidir. Gerekli lobi faaliyetlerine başlıyorum.oliviera ile mertensi Araplara iteleyelim
İsveç liginden sol stoper vardı sarışın uzun saçlı. Ne durumda o ismini hatirlayamadim
Bonservisi yok bedavaya alınabilecek bir oyuncuydu fırsatı kaçırmamışlar.Norwich Borja Sainzi almis
Ilginc
destekliyorumKerem dışında hiçbir Gsli topcuyu sevmeyen biri forumda Super mod koltuğunda oturmamalidir. Gerekli lobi faaliyetlerine başlıyorum.