Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
evrupeliler yapinca wow, araplar yapinc auvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yok yav taahhüt etti vereceğim dedi biz gittik Jardeli aldık. Bir kuruş vermediği ortaya çıkıyor sonra.25 milyonu verdi,bizde telsimin reklamını yaptık diye bilyorum
Torreiranın önünde mi he aynenOrda asıl mevzu o adam nasıl Torreira'dan daha önde olabilir listede.
Adam Ajak'a gittikten sonra 600 dk oynamış toplam.
Eğrisi doğrusuna denk gelmiş şans eseri.
benim ailem cem uzanın ekmegini yedi,ben inanıyorum kendisine.bu sefer lafta kalmayacakYok yav taahhüt etti vereceğim dedi biz gittik Jardeli aldık. Bir kuruş vermediği ortaya çıkıyor sonra.
Bize şöyle yardım edeceğim öyle olacak diye de 3 senelik 8.5 milyon dolarlık göğüs sponsorluğu sözleşme imzaladı sonra gitti aynı paraya fenerle anlaşma imzaladı.
hem bunları hemde bizi tokatlayarak 1 sene sonra hem fener hemde biz sponsorları değişmek zoruda kaldık.
Avea/aria neyse adı ona geçmiştik hatta fenerin 20 yıldızlı forması var.
Jardel konusun bugünün mevzusu da değil 20 yıldır bilinen mevzu.
Seçim sonrası desteklediği aday oladı diyeydi sanırım. O zamanlar şimdiki kadar bir sosyal medya da yoktu anında haber alalım internet siteleri forumlar harici tamamen statik arada bir haber olunca girip okurduk, gündem haberleri de hep gazetelerden okurduk. Doğru yanlış bilemeyeceğim o konuyu ancak sözleşme imzalanmasından 1 sene sonra biz sponsor değiştirmek zorunda kaldık.
kulübün 2004 ve 2005 faaliyet raporunda da bu davaya atıf var.![]()
Cem uzan kaypak bir heriftir ondan gelecek olan herhangi bir hayırlı iş bulunmaz. Sana sponsor oldum diye 2 ay konuşur 2. ayın sonunda gider aynı şartlarda beşiktaşa falan da sponsor olur. Kendisi reklambank. Bir daha bu forumda adını anmamak hiçbir şekilde yok şöyle yapacağım yok böyle yapacağım gibi tweet ve haberlerini taşımamak gerekiyor.
Bir konuda adım atacak olan çıkar adımını atar sonra da reklamını yapacaksa yapar(tunç holding mesela)
Ben şunu bunu yapacağım diyerek her sene sosyal medyada adını hatırlatıp durmazsın yapacaksan yaparsın.
biraderbenim ailem cem uzanın ekmegini yedi,ben inanıyorum kendisine.bu sefer lafta kalmayacak
Ne diyorsun yavTorreiranın önünde mi he aynen
birader
insanların asabını bozma
barcelonada ne bok yiyecek acaba,bizim kadar heycan verici bi deneyim yasamaz ordaçok tilt oldum ilkaya
türkiye avrupadan okadar kopuk ki
buraya gelince futbol hayatlarının bittiğini düşünüyorlar, gerçeklik payı olsa dahi sen gslisin ulan!
barcelonada ne bok yiyecek acaba,bizim kadar heycan verici bideneyim yasamaz orda
türk olmayı becerememişçok tilt oldum ilkaya
türkiye avrupadan okadar kopuk ki
buraya gelince futbol hayatlarının bittiğini düşünüyorlar, gerçeklik payı olsa dahi sen gslisin ulan!