Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.920
- 5.188
Fabio silva hiç izlemedim nasıldır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartılan topçulardan olsa da bizim seviye için yine üst klasman kalıyor bence ama Paredes’i alacağımızı düşünüyorum.bu mckeni nasıldırr
yok ya daha bebeMoise Kean yaşı 27-28 vardır.
yaramaz mı rtaş
İşin doğrusu Portekiz, Fransa ve Belçika’nın parlayamayan wonderkidleri toparlanırsa iyi noktaya geliyor.Yalan yok, 5-6 civarına alınabilecek olursa gelsin isterim. 40-50 bandında değil kesinlikle, haklısın
Niye yandığını anlamadım bu kadar![]()
Alpaslani terci ederim 8debu mckeni nasıldırr
onu bilemem ama alfredo yalancı herif birazMoise Kean yaşı 27-28 vardır.
25+kean bons okeyimzaniolo juveye gidecek
mose kean bize gelecek
büyük ihtimal bonservis+ mose kiralık
ile cözülecek
Alpaslani terci ederim 8de
Kesinlikle katılıyorum. Satışı da kolay oluyor, kar/zarar riski düşük olur. Umarım bir tane böyle bir isim alabilirizİşin doğrusu Portekiz, Fransa ve Belçika’nın parlayamayan wonderkidleri toparlanırsa iyi noktaya geliyor.
Boey wonderkid değildi ama bunu gördük. Faes yine aklıma gelen, Reims yok pahasına aldı, parlattı 20 m euro kazandı.
1-2 tane milliyet odaklı transfer yapmak lazım, ülkeler sahip çıkıyor bu adamlara.
üstat nöbetin en başından beri diyorumİşin doğrusu Portekiz, Fransa ve Belçika’nın parlayamayan wonderkidleri toparlanırsa iyi noktaya geliyor.
Boey wonderkid değildi ama bunu gördük. Faes yine aklıma gelen, Reims yok pahasına aldı, parlattı 20 m euro kazandı.
1-2 tane milliyet odaklı transfer yapmak lazım, ülkeler sahip çıkıyor bu adamlara.
Yıllık 4 milyon alan adamın önüne adam mı alacağız ? Yok öyle bir dünya.Mertens’in önüne adam alacağız