Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.271
- 43.020
- 3.748
Evettt İtalyanlar girmeye başladı
Mckennie + Kean > Zaniolo
Forumda istenmiyor ama McKennienin burada yeniden doğacağını düşünüyorum ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evettt İtalyanlar girmeye başladı
Borini.Dzekonun yanında Martinez tarzı bir forvet ve arkasına 2 tane iyi orta kesen kanat alabilirlerse ozaman tabiki bu ligtede 15gol atabilir
gelin mertensı gonderelım tag acalımYıllık 4 milyon alan adamın önüne adam mı alacağız ? Yok öyle bir dünya.
Irkçılığa lüzum yok Muz.üstat nöbetin en başından beri diyorum
TÜRK transfer yapmalıyız diye
+25 versinlerEvettt İtalyanlar girmeye başladı
juve 25 vermez,parayı sagbeke dökecekler,unut onu25+kean bons okeyim
Anderlechtliler önceki sene Christian Kouame'ye gol kaçırıyo diye sövüyolardı bu Fabio Silva daha çok kaçırdı ona daha çok sövdüler sezon sonunu beklemeden devre arasında gönderdiler daha sonrasında ise Psv kiraladı bunu yavFabio silva hiç izlemedim nasıldır
Ne alaka yavParades almayız inş.4 sene boyunca rotasyon oynamış herif.
Rodri mi istiyorsun kardesimParades almayız inş.4 sene boyunca rotasyon oynamış herif.
Yeniden doğacak bir durumu yok, senelerdir düzenli oynuyor zaten.Forumda istenmiyor ama McKennienin burada yeniden doğacağını düşünüyorum ..
keanı normalde de kiralarız zaten,juve para+kean vermezMckennie pl istiyormuş kean gelebilir diyor italyanlar.
Ne bu kanka pivot mu komple forvet mi kanat forvet mi hiç bilmiyom elemanı, fmde bile almadım gözüme çarpmadı hiçAnderlechtliler önceki sene Christian Kouame'ye gol kaçırıyo diye sövüyolardı bu Fabio Silva daha çok kaçırdı ona daha çok sövdüler sezon sonunu beklemeden devre arasında gönderdiler daha sonrasında ise Psv kiraladı bunu yav![]()
37 yaşında olduğu için önüne adam alacağız. 4 milyon alıyor diye 50 maça çıkamayacak sonuçta. CL’ye katılım beklenecektir bu hamle için. 1 milyon alan bir oyuncu getirsen de Mertens yedek oturmalı o da ayrı bir konu. Kaldı ki daha fazla kazanacak birini almayacağızYıllık 4 milyon alan adamın önüne adam mı alacağız ? Yok öyle bir dünya.
O da olmaz borini bizim ligte iş yapsada statik bir adam ,Martinez pire gibi sürekli dzekoya alan açıyor tek forvette ise dzeko is yapamazBorini.