Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu genc italyanlar acayip yav.şurdan solbek parisiyi kapalım en azından,boeyden gelen parayı yatırak

Bütün Mert Müldür haberleri yalan bence, özellikle Boey yerine yazanlar. Adam 1 sene top oynamamış avrupa'ya Müldür'le mi çıkacağız?

Müldür veya Dubois'dan hangisi formdaysa o oynar. 8 yabancı kuralını unutmayın. Sezon başı muhtemelen Dubois başlar, zamanla Müldür form tutarsa yabancı kuralı açısından elimizi çok rahatlatan bir oyuncu olabilir.. Muhtemelen yabancı sol bek alacakken sağ bekte biri Türk iki alternatif olması iyi ve o konuda da tek makul yerli sağ bek Müldür. Sözleşmesinin son yılına girerken maliyeti de düşük olacağı için alınabilir bir risk. Dubois'a iyi para verirken üstüne bir yabancı daha almak mantıklı değil diye düşünüyorum. Geçen sene aslında Dubois'yı as sağ bek diye getirmedik mi biz zaten? Ha Boey gibi çok ucuza çok potansiyelli genç adam bulunursa uzun vadeli düşünerek her mevkiye alınabilir ama o da zırt pırt denk gelmez. Müldür'ün bir bonus özelliği solda da oynayabilmesi, e bir de daha 24 yaşında yani.

5e576084c9de3d27208f66b9.gif

Çok iyi topçuydu. Ama 8 no'dan, gittik 6 no yapmaya çalıştık kendi topunun yarısını bile oynayamadı, süper lig'de bile fizik olarak ezildi çoğu maçta. Sonlara doğru toparlasa da daha farklı bir profil bekliyordum.
Tam tersi adam 6 no. Faydalı olduğu yerde orası, son Terim döneminin en iyi futbolunu bu arkadaş 6 no'yu tek başına oynarken oynadık zaten. O yılın hatası Nzonzi Lemina ve Seri gibi 3 tane 6 no almamız olmuştu. Hoca oyuncu özelliklerini çok geç çözdü oyunu çok geç oturttu o sene ziyan oldu.

Basit bir soru sorucam.

Sergio gibi playmaker 8, alabileceğimiz kim var güncelde?
Bundan ziyade şunu sormak daha mantıklı olur. Sergio 3 lu orta sahanın bir parçası olarak sırıtmaz anca 6 8 10 tandeminde defansif zaafları yüzünden takımı zor durumda bırakır.
O zaman biz 3 lu mu oynamaliyiz Sergio ile yoksa daha dinamik bir 8 alıp 10 no ile mi oynamaliyiz ?

İlk Kaan Ayhan haberleri çıktığında yaşanan "Demek ki Nelsson gidecek, Kaan Ayhan'la ligde mahvoluruz" paniği şimdi de Mert Müldür haberleriyle çıkıyor. Yönetim geçen yaz ve Ocak ayında çok uğraştı ama hala yangın tayfanın güvenini kazanamadı.

İlk Kaan Ayhan haberleri çıktığında yaşanan "Demek ki Nelsson gidecek, Kaan Ayhan'la ligde mahvoluruz" paniği şimdi de Mert Müldür haberleriyle çıkıyor. Yönetim geçen yaz ve Ocak ayında çok uğraştı ama hala yangın tayfanın güvenini kazanamadı.
Panik olanlar hakliymis demekki; Kaan Ayhan'in takıma hiçbir faydası olmadı, kotu bir transfer.

İhtiyacımız olan 8 no aslında playmaker özellikleri de var. Avantajlı olan sözleşmesinin son senesi lakin talipleri çok olacaktır o yüzden son senesi de olsa çift haneli bonservis isterler diye düşünüyorum. Bence kesinlikle bir yoklamışızdır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Parades
Adama Zaniolo Kerem
İcardi

Kadroyu koruyup üstüne ekleme yaptık cl de oynar bu kadro

Müldür veya Dubois'dan hangisi formdaysa o oynar. 8 yabancı kuralını unutmayın. Sezon başı muhtemelen Dubois başlar, zamanla Müldür form tutarsa yabancı kuralı açısından elimizi çok rahatlatan bir oyuncu olabilir.. Muhtemelen yabancı sol bek alacakken sağ bekte biri Türk iki alternatif olması iyi ve o konuda da tek makul yerli sağ bek Müldür. Sözleşmesinin son yılına girerken maliyeti de düşük olacağı için alınabilir bir risk. Dubois'a iyi para verirken üstüne bir yabancı daha almak mantıklı değil diye düşünüyorum. Geçen sene aslında Dubois'yı as sağ bek diye getirmedik mi biz zaten? Ha Boey gibi çok ucuza çok potansiyelli genç adam bulunursa uzun vadeli düşünerek her mevkiye alınabilir ama o da zırt pırt denk gelmez. Müldür'ün bir bonus özelliği solda da oynayabilmesi, e bir de daha 24 yaşında yani.
Dubois Fransa'ya gitme ihtimali var. Fransız basını Rennes'in bizimkiler de Nantes'in istediğini yazmıştı

İhtiyacımız olan 8 no aslında playmaker özellikleri de var. Avantajlı olan sözleşmesinin son senesi lakin talipleri çok olacaktır o yüzden son senesi de olsa çift haneli bonservis isterler diye düşünüyorum. Bence kesinlikle bir yoklamışızdır.

Mükemmel öneri geçen bende yazmıştım çok iyi oyuncu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçek bir süperstar ya. Bir tarafım diyor tek bir oyuncuya 8- 10 yıllık verilir mi? Bir tarafımda kim bilir kaç çocuğu GS'li yapmıştır diyor. Vallahi yönetim GS'nin mali yapısına zarar vermeden ekstra sponsorla bu işi çözebilirlerse büyük iş yapmış olacaklar.

Bugün sokakta 3 çocuk aynı anda İcardi formasıyla gol attığında aşkın olayım söylüyordu bu işte superstar etkisi bu adam gelecek ulan gelecek

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt