Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün sokakta 3 çocuk aynı anda İcardi formasıyla gol attığında aşkın olayım söylüyordu bu işte superstar etkisi bu adam gelecek ulan gelecek

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Drogba, Anelka bu isimlerde süperstar lakin böyle etki yapamadılar. Belki Sneijder yaptı ama o da tek sezonda yapmadı. 37 yaşında Dzeko için konuşulan maliyet bile 2 yıllık imza parası ile 12-15 milyonlarken umarım gelir. Arabistan işi çıkmasa kalacağına çok inanıyordum ama şimdi zor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogba, Anelka bu isimlerde süperstar lakin böyle etki yapamadılar. Belki Sneijder yaptı ama o da tek sezonda yapmadı. 37 yaşında Dzeko için konuşulan maliyet bile 2 yıllık imza parası ile 12-15 milyonlarken umarım gelir. Arabistan işi çıkmasa kalacağına çok inanıyordum ama şimdi zor.

İcardi olayı biraz bizim forvete hasretliğimizden di tamamen forvetimiz yoktu geçen sene berbat durumdaydık forvet diyebileceğimiz bir topçu yoktu Kerem bile forvette oynadı 1-2 maç yokluktan icardi ilaç gibi geldi üstüne

Bencede renktaş transfer bitmese bu toplara girmezlerdi hiç bitmiş bu iş sevindim şahsen dembele işi olamaz artık o adam yedek kalmaz bize genç bi forvet lazım yedek yeteneklide olmalı
Kaç günlerdir herhangi bir paylaşım yapmıyorlardi hiç sesleri çıkmıyordu Erden Timurla görüşme var deniyordu telefon üzerinden bence olumlu gelismeler var

Emin ol burda en düşük ihtimal gören hatta hiç olmayacağını düşünen bendim sanırım ama tesadüf olduğunu sanmıyorum çünkü çok profesyoneller transfer işlerinde hiç renk vermiyorlardı

İcardi olayı biraz bizim forvete hasretliğimizden di tamamen forvetimiz yoktu geçen sene berbat durumdaydık forvet diyebileceğimiz bir topçu yoktu Kerem bile forvette oynadı 1-2 maç yokluktan icardi ilaç gibi geldi üstüne
Renktaş öyle değil yaw. Icardi dediğin adam çoğu forvetin yapamadığı şeyleri yapiyo. İğne deliğinden top geciriyo. Acaip temiz gol vuruşları var. Bunun yanında birde nerde duracağını nereye yönelmesi gerektiğini aşırı iyi biliyo. Mükemmel bir timing i var. İki stoper arasında oyle bir anda kendini boşa çıkarıyor ki. Ikiside birsey yapamaz hale geliyor. E o anda birde temiz bir gol vuruşu... Fena olmasada kuvveti boğuşan bir oyuncu değil ama bu özellikler onu çok one çıkarıyor. Cok suratli bir oyuncu değil ama tek koşuda depari ve o patlamayi doğru yere doğru zamanda yapıp işi bitiriyo. Bu özelliklerde az oyuncu var. Çoğu forvet bitiricilik konusunda icardiyle uzaktan yakindan kapışamaz. O timingi yine çoğu yapamaz. Adam komple golcü işte. Biz gol attığı ana bakıyoruz güzel gol diyoruz öncesini izlesen bir sanat dönmüş orda. İşte o herkesin gözünden kaçan.

Icardi ne interde nede başka yerde bukadar sevgi görmedi. Inter taraftarı onu islikladi vs. Paris macerası tam fiyasko duygusal anlamda. Kendi ülkesinde de hor görüldü. Milli takıma alınmadı şu şeyler yüzünden. İlk kez bu kadar kendisine değer verilen bir yerde. Giderse cidden çok şaşırırım. Bir insanın en büyük hayali olabilcek şeyleri yaşıyor burda

Ciddi fikrimi söyleyeyim.

Paredes
Dembele
Mckennie (amerikalı ozan tufan)

Makul bedellere hiç birini istememe lüksümüz yok, biz sonsuz bütçeli takım değiliz, alacağımız adamlar da bunlardan çok daha iyi olmayacaktır.
Hayir admirim. Biz real madridiz. Bu saydiklarin bizim seviyemizde mi?

Bazilarinin kafa cidden gitmiş. Kendimizi dev aynasinda göruyoruz. Kimseyi begenmiyoruz

1-Cicaldau
2-Midjö
3-Taylan
4-Emre Kılınç
5-Morutan
6-Yusuf Demir
7-Mostafa ( 5.75m )

Bonservis elde edebileceğimiz bu 7 oyuncudan Mostafa gitti. Toplamda da 4/7 göndermek zorundayız mostafanın bonservis dahil 15m gelir ile gönderilmeliler.
Bu oyuncuların çoğu pasif-silik karakterli bunlardan en fazla 3 tanesi kalmalı.

Midstjö'den çıkmanın çok zor olacağını sanmıyorum bence midtjö satılmalı 2-3 civarına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt