- 26 Ocak 2021
- 41.047
- 40.297
- 3.078
+3 olayı tek sezonluk bir şeydi biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olacak.Bu +3 olayi yine olacak mi? Yada tek bir senelik birseymiydi?
+3 olayı tek sezonluk bir şeydi biliyorum.
Liboşluktan ne zmn kurtulacaksin Naci+3 olayı tek sezonluk bir şeydi biliyorum.
Hayır ama devam edeceğiyle ilgili bir haberde görmedim hiç.Kafana yatıyor mu Naci tek sezon olması ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hicbir sey bilmiyor di maria konusunda rezil kepaze oldu neyse kiTransferde doğru bilgi Kingzat'ın twitter adresinden alınır renktaş.
İşte mükemmel bir analizAngelino gelirse Torreira transferi gibi olur. Torreira için Fiorentina'nın 15 opsiyonu vardı kullanmadı. Bizimle pazarlığa 20'den başladılar, 6'ya geldi. Angelino'nun opsiyonu 20'ydi galiba kullanmadılar. 7-8 seviyesine düşürdüysek kaçırmamak lazım. Sol kanatta her rolde oynar. Çok gerekirse sol iç bile oynatabilirsin. Hem tempolu hem acayip teknik.
Hayır ama devam edeceğiyle ilgili bir haberde görmedim hiç.
Bazi arkadaslar istiyor ki 1 milyon harcansin ama top class oyuncu gelsin.
1 milyona alabilecegin maks sol bek güray vural olur muhtemelen.
Boey örnegi vereceksiniz, Boey'nin diz sakatligi olmasaydi bize o paralara düsmezdi. Bizim disimizda o riski göze alan olmadi. Büyük bir sans oldu bizim icin. 100 de 1 ihtimal gerceklesti orda.
SL seviyesinde kadro kuracagiz deniliyor. Agelino bu sezon Bundesliga da 10 asist yapmis. Sampiyonluk kazandirabilecek istatistikler bunlar.