Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Leipzig.Angelino Leverkusen'de oynadi mi? Oradayken hücum gücü inanilmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leipzig.Angelino Leverkusen'de oynadi mi? Oradayken hücum gücü inanilmazdi
Zanioloya o parayi vermeyecekler.onu gec.hucuma kiralik casadei ve mikitadze pesinde kosuyolar.vlahaovic- atletico meselesi vardi.chiesa satarlarsa anca salca olurlar.kulsevskiden gelen parayı da milinkovice ve sagbeke gomecekler zatn.Zaniolo alıyorlar işte. Vlahovic var, Milik var.
Mikautadze keske bizim olsaZanioloya o parayi vermeyecekler.onu gec.hucuma kiralik casadei ve mikitadze pesinde kosuyolar.vlahaovic- atletico meselesi vardi.chiesa satarlarsa anca salca olurlar.kulsevskiden gelen parayı da milinkovice ve sagbeke gomecekler zatn.
Orada oldugunu biliyorum. Aklimda Leverkusen'e de kirakandi diye kaldi.Leipzig.
Valla keske gelse ama juventus iki kanattada oynadigi icin ucuz yoldan bitirmeye calisiyolar.empolili iyi oyunculari da ayartiyomus juve su an.yani o 25 milyonları falan zanioloya vermezler.surekli takasta 1-2 isim cakmaya calisiyolar ama moise keani asla vermeyeceklermis bu sezon.dunden beri juveyle icli disliyim.solbek parisiyi alcaklarmis,o da baya iyi.ona da bi 10 milyon vercekler,keske biz alsak parisiyiMikautadze keske bizim olsa
hofenheimOrada oldugunu biliyorum. Aklimda Leverkusen'e de kirakandi diye kaldi.
Carvajal oynadi leverkusen deOrada oldugunu biliyorum. Aklimda Leverkusen'e de kirakandi diye kaldi.
Bu sene evet, aklimda 2 sene once Leverkusen'e kiralandi diye kalmis.hofenheim
Kanat degil o cocuk, forvette oynuyor. Kanat ozellikleri var cunku topla dribbling yapmasini biliyor.Valla keske gelse ama juventus iki kanattada oynadigi icin ucuz yoldan bitirmeye calisiyolar.empolili iyi oyunculari da ayartiyomus juve su an.yani o 25 milyonları falan zanioloya vermezler.surekli takasta 1-2 isim cakmaya calisiyolar ama moise keani asla vermeyeceklermis bu sezon.dunden beri juveyle icli disliyim.solbek parisiyi alcaklarmis,o da baya iyi.ona da bi 10.milyon vercekler,kesle biz alsak parisiyi
Bende transfrmarketten baktiydim,forvet aslen ama kanatta oynamaya yatkin,videolarinda belliKanat degil o cocuk, forvette oynuyor. Kanat ozellikleri var cunku topla dribbling yapmasini biliyor.
Parisi tanimiyorum ama iyi bir Italyan sol bek isterim.
açıklanmazsa tier 69 olsunYakup yarin Dembele aciklanir diyordu bakalim dogru mu yalan mi
@Ahmet Dembele Adı Dembele Çınar olunca AHmet'in tepkisi temsili yavYakup yarin Dembele aciklanir diyordu bakalim dogru mu yalan mi
Son golümüz öyle değil miydi ustaYa bizim ne zaman rakip beklerin aklını alıp attığı çalımlarla belini kırıcak bir kanat oyuncumuz olucak
Abdul Kadir Keita geldi aklimaYa bizim ne zaman rakip beklerin aklını alıp attığı çalımlarla belini kırıcak bir kanat oyuncumuz olucak