Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın konuşmasından anladığım transferde acele etmeyecez.Şampiyon olmuş kadroyu ne kadar iyi korursak o kadar iyi düşüncesinde.1 de hocanın niyeti Uefa Kupası'nı tekrardan almak.Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak kura şansıyla da tabii ki 3. olup Uefa Avrupa Ligi'nden devam edecez gibi..

En dogrusu bu. Her donem 10 oyuncu in 10 oyuncu out yapamayiz
Cicaldau için birsey diyemem.Galatasarayin oyuncusu diyemem ama Morutan potansiyel vaadediyor ve Avrupa şampiyonası var Romanya İsviçre ile berabere kaldı grubu çok zor değil.Morutan bizde kötü dedigimiz sezon 3 gol 5 asist yaptı çevresinde iyi oyuncular olunca daha farklı olur.

GS hocasının eylemleri kendini bağlar her gördüğü yere konuşmak istiyorsa konuşabilir. Sahada işler aksadığında bunlar göze batar işler iyi giderken batmaz.
Kötüyken konuşmak kolaydır
İyiyken eleştiririz biz
Eleştiri silahımızı her zaman doğru adrese kullanırız
Gs hocasının eylemleri kendini değil camiayı bağlar.

Hamza hoca 8 ayda 3 kupa aldı 1-2 yere çıktı mı onu bile hatırlamıyorum
GS hocası her mikrofon gördüğü yere konuşmaz
Az konuşur öz konuşur
Ya feramuz ne uzattın bee. Konuşsun abi adam bilgi veriyo taraftarına. Çıkıpta kimseyle didismiyo planlarını anlatiyo. Ne var ki bunda. Ayrıca televizyonda Galatasarayli kalmadı. Bizim yönetim ve hoca dijitalde yayın yapanlara böylece güzel destek oluyo. İnsanlara tek seçeneğin tv olmadığını gösteriyorlar. Ve tv ali koçun manipule makinasi şuanda. Bence doğru bir iş yapıyorlar

IMG_8507.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikeci juve ya istediğimiz parayı vereceksin yada yaylanacaksın zaniyle devam edeceğiz.

Di Marzio da yazmisti burada mutlu oldugunu ve yönetime baski yapmayacagini

Okan Buruk: "Icardi ve Rashica harici sol bek, forvet ve forvet arkası pozisyonlara oyuncu bakıyoruz."

8 no lazim

zaniolo'nun yaptığı her oyuncunun yapması gereken
italya'ya dönmek istiyorum dese koz karşı tarafa geçer
tüm futbolcuların kulübümüz menfaatlerini düşünmesi gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt