- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Siz sadık kalın sadeceplan ne üstad bilmiyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz sadık kalın sadeceplan ne üstad bilmiyoz
Icardi için cizdigim izin haritasini nasil yorumlarsin:u21 8 temmuzda bitecek de, tatil yapıp gelecek de ohooo.
15 temmuz sonrası diye geçenlerde belirttm, rol çalmakla ayıp etmişsin.Icardi için cizdigim izin haritasini nasil yorumlarsin:
Buenos Aires
Miami (Çocuklarla DisneyLand)
Milano (Ev Işleri)
Wandasiz pompa izni (Mykonos)
3-4 haftalik bir sürec bekliyorum
ozaman aldik bu ikiliyi, okan yoksa bukadar net konusmaz.Okan Buruk: "Icardi ve Rashica harici sol bek, forvet ve forvet arkası pozisyonlara oyuncu bakıyoruz."
hm.
Nesini beğenmedin üstatOkan Buruk: "Icardi ve Rashica harici sol bek, forvet ve forvet arkası pozisyonlara oyuncu bakıyoruz."
hm.
Paredes gibi durmakta.Sende Dembele mi önce açıklanır Parades mi? @Naci Liboş
niye? 14 maç seri yaptık.herkesi ezdik.okan buruk basaksehir ilen avrupada cok iyiydi.yalan mı oldu şimdi abiŞLye kalırsak görücez Serie A takımlarından iyi miyiz değil miyiz
Kendimizi bir halt sanmaya devam edelim kıçı kırık takımları yendik diye
Umarım açıklanır
Bence kesinlikle bir 8 noda alicaz hatta midso giderse yedek te alicaz diye düşünüyorum. Parades gibi adam acaip işimize yariyo bu senaryoda çünkü Toreira olmayınca Parades 6 da oynayabiliyor. Guzel alternatifleri olan bir kadro olur. Açıkçası Sergio geriye düştüğümüz yada kilidi açmakta zorlandigimiz savunmaya fazla iş düşmeyen maclarda sonradan oyuna girip biseyler yapabilir onun haricinde Sergio her nekadar iyi bir pasör olsada yavasligi ve defansif zaafiyetleri sebebi ile sozlesmesinden çıkilabilirse iyi iş sayarim. Ki halen Sergio nun kötü oyuncu olmadığını düşünüyorum ama bizim sisteme pek uymuyo. Defansif sorunlar yüzünden.Orta sahaya adam lazım ve öncelik Paredes tipinde oyuna akıl ve yeterince de sertlik katacak bir oyuncu olmalı ki Torreira bir tık önde daha serbestçe prese katılabilsin. Hem Mertens' den vazgeçmeyip, hem de yeni forvet arkası istediğine göre 4-2-3-1 den vazgeçmeyeceği anlaşılıyor...
Oliveira+Kerem+Zaniolo+10+Santrfor fikri hiç aklıma yatmıyor doğrusu. Torreira' dan her maç insan üstü performans beklenmemeli, yokluğunda muadili de yok. Bakalım neler olacak?..