Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger bu joao felix agustosun ortasına kadar kimseye gidemezse fırsat transferi mi oalcak şimdi bizim için?baska taliplisi olmazsa da kiralama ücreti mecbur düşecek

Forvet arkasi arayisinda oldugumuza anlam veremedim. 10 numarada Mertens var, 6 milyona aldigimiz Yusuf Demir var, 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau var, 4 milyona aldigimiz Morutan var. Bu 3’luden en az birini degerlendirmemiz lazim. Her seyin cozumu transfer degil.

eger bu joao felix agustosun ortasına kadar kimseye gidemezse fırsat transferi mi oalcak şimdi bizim için?baska taliplisi olmazsa da kiralama ücreti mecbur düşecek

Mendese Wolverhampton 5 milyon komisyon verir ve onu oraya götürür. Maas + kiralik bedeli aguston ortasinda bile toplam 15 milyon olur.

Tavaresin bu kadar beklemeye değecek bir herif olduğunu düşünmüyorum 8 inde turnuva bitiyor biraz tatil yapayım 1-2 hafta diyene kadar temmuzun sonunda anca karar verir o herif.

+3 bence zaten gereksiz. O kadar yabanciyi 8+x kuralinda zaten yeteri kadar oynatamazsin. Öylesine 3 adama para harcayip Ross ve Yusuf gibi herifleri amtrenman topcusu harcamak mantiksiz.

Bu sene daha çok maç var, daha çok rotasyon lazım olacak. Takvim de sıkışık olacak diyorlar. Hatta sakatlık da daha çok olabilir. Tabi almış olmak için değil, gerçekten rotasyonun parçası olabilecek topçular bulunursa +3 kullanılsın o ayrı.

samiyen ne oldu kardeş?bizim ilgilenmediklerimize bile hani fb tapardı,şimdi tavares mavares diyosun.temkinli olmak iyidir,bilgi almadan ucarsan da böyle yuksekten düşersin.

Umarım doğrudur. Yabancı sınırının kalkması için güzel hamle. Ayrica formda ve sakatlığını atmış bir mert muldur gayette sağ bekimizi kaldirir. Hatta ofansif anlamda boeyden fazlası olur. Boey çok iyi topçu ama defans anlamında daha iyi. Kreatif değil iyi asist yapamıyo ve cokta iyi calimlari yok. Ama bu açığını driblingi ve fiziği ile kapatiyo. Defans anlamında ise tam bir uzman. Bazen sanki kimse onu calimlayamaz hissi oluşuyor insanda. Sigorta gibi relax hissediyosunuz. Mert te bu kadar defansif sağlamlık yok ama sonuçta bek iyi tackle yapabiliyo. Boey kadar mücadele edemez ama defansi kötü diyemem. Yinede Boey defansif anlamda çok önde. Ancak hücum deyince burda da mertin özellikleri ortaya çıkıyor. Calim var hız var top taşıma var ve asistleri iyi. Birde sutu var. Bu konularda Boeyden iyi. Mert gayet olur ve çok isterdim.
Bu arada deginmisken buna Boeyde hücum anlamında bu özellikler olsa abartısız dünyanın en iyi sağ beki olurdu. Hoş orta açmayı asist yapmayı tam öğrense bile Fransa milli takımına banko girer

Felix'i almamiz icin bir işadaminin çıkıp, " 20 milyon Euro param var, bana fazla geliyor" deyip sponsor olmasi lazim.

Elimizde ki oyuncunun değerini bilelim.Şampiyonlukta katkısı çok fazla bana göre.Sezonun sonlarına doğru extra oynamadı ama dönüşümlü oynayacak 1'i alınırsa yine hem Lig2de hem de Avrupa maçlarında oynadığında katkı sağlar..
EudlFfBWgAIY6f2.jpg:large

Katıldığı her kulvarda zirveyi hedeflemek zorunda olan, büyüklük iddiasındaki kulüpler, sadece giden kaliteli oyuncuların yerine yenilerini alarak bu durumu sürdüremez. Yapılan her transferden verim alabilen bir kulüp kurulmadı daha. Mevcut diğer oyunculardan performansı düşenler de olacaktır, bunlar insan sonuçta. Takım için yetersizliği netleşmiş oyuncuların yerine de daha iyi ve ümit vaad edenleri alınmak zorunda...RM-PSG gibi, iki iyi oyuncunun bulunduğu mevkiiye, onlara yakın kalibrede bir üçüncüsünün de alınmasını kastetmediğim anlaşılır diye umuyorum...

ŞLye kalırsak görücez Serie A takımlarından iyi miyiz değil miyiz

Kendimizi bir halt sanmaya devam edelim kıçı kırık takımları yendik diye
CL finali, AL finali, AKL finali oynamış 3 takımın bulunduğu lig bizimkinden iyi değil miymiş? Bir de lig 1. Si Cl de çeyrek finalde diğeri de Cl de yarı final oynamış. Ama dandik bir lig yani bu lig? Pehhhhh... Ne kadar çok ulema var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt