Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beğenmedim değil, nasıl bi forvet arkası istio acaba. bi de forvet icardinin durumuna göre alınıcaksa ne zmn alınır die düşündüm
15 güne forvet alırız

Nelsson, Boey veya Midstjö giderse de yerlerine adam alırız

Dubois yerine Mert ve sol beke Tavares gibi hamleler de olabilir

Elimizde ki oyuncunun değerini bilelim.Şampiyonlukta katkısı çok fazla bana göre.Sezonun sonlarına doğru extra oynamadı ama dönüşümlü oynayacak 1'i alınırsa yine hem Lig2de hem de Avrupa maçlarında oynadığında katkı sağlar..
EudlFfBWgAIY6f2.jpg:large

Hemen çöp ettik şampiyon topcuyu, fm oynuyoruz ya, her sene 20 adam gelip, 20 tane gidecek

Fransa 2
Fransa 2
Fransa 2
Danimarka

Buralari sömürmek lzm. Yaşlı adamlara (çok ext dglse) yuksek maaslar uzun kontratlar verilmemeli. Satilacak genç oyuncularin yerini yine bonservis kazanacagimiz adamlarla doldurmak lzm.

32 yasinda stoperi orta sahayi, 37 yasinda forveti fenerbahce alsin abi. Ali basganim sever almayi.

Boey giderse gidin kopenhagin sag bekine çökün mesela.

Genel transfer politikası elbet satış geliri elde edilebilecek gençlere odaklı olmalı, ona katılıyorum ama stoperde eğer iyi, tecrübeli ve makul maliyetli bir opsiyon varsa bu sezonluk Nelsson yerine (gidiyorsa yani) 31-32 yaşlarına kadar birini kabul ederim ben çünkü birincisi CL'de özellikle defansta tecrübe lazım ve liderlik edecek biri lazım. İlk 11'e genç stoper gelirse Avrupa'da ve ligin başında bile zorlanırız muhtemelen. Ne kadar iyi scout edersen et, tam performansını bulması, hem lige hem partnerine hem taktiğe uyum sağlaması vakit alabilir stoperin. Tutmayabilir bile hatta. Lider ve tecrübeli bir stoper Apo'yla beraber CL'de bile fark yaratır. Genç ve pozisyon hataları yapabilen bir stoper korkarım Apo'yu da bozabilir. İkincisi sakatlık sonrası durumunu tam bilmesek de yatırım yaptığımız genç yabancı stoperimiz zaten elde duruyor. Bekler, kanatlar, Icardi'nin yedeği, orta saha alternatifleri vs makul yaşta yatırımlar olduğu sürece stoperin 32 yaşında olması dert değil.

Forvet arkasi arayisinda oldugumuza anlam veremedim. 10 numarada Mertens var, 6 milyona aldigimiz Yusuf Demir var, 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau var, 4 milyona aldigimiz Morutan var. Bu 3’luden en az birini degerlendirmemiz lazim. Her seyin cozumu transfer degil.
Katılmıyorum hocam düşünsenize. Mertens fiziği kaldırmıyor 90 dakika ve artık yavaşlamaya başladı. Geçen sene daha iyisini bulabilmek 13. olmuş takima mertens tercih edilmezdi. hakkını verelim ama takım bütünleşmesinde payı büyük.
Morutan cicaldao yanlış transferler. Belki morutan geliştirir kendini ama belki ile iş yapamayız. Cicaldao fiyasko. Yusuf tmm umarım gelecekte yıldız olacak ama geçen sene şans bulamadı. Kimse bilmiyor sebebini. Şampiyonlar ligi var. O bölge çok önemli net bir isim olmazsa işimiz zor.

PAREDES, ZIYECH VE ANGELINO GALATASARAY'A NE KATAR? Avrupa'ya Uygun Oyun | Kadro Mühendisliği​

Son düzenleme:
Katılmıyorum hocam düşünsenize. Mertens fiziği kaldırmıyor 90 dakika ve artık yavaşlamaya başladı. Geçen sene daha iyisini bulabilmek 13. olmuş takima mertens tercih edilmezdi. hakkını verelim ama takım bütünleşmesinde payı büyük.
Morutan cicaldao yanlış transferler. Belki morutan geliştirir kendini ama belki ile iş yapamayız. Cicaldao fiyasko. Yusuf tmm umarım gelecekte yıldız olacak ama geçen sene şans bulamadı. Kimse bilmiyor sebebini. Şampiyonlar ligi var. O bölge çok önemli net bir isim olmazsa işimiz zor.
Kimmiş o net isim

Sergio bu sene de katki verir de 3. Ve 4. Yılında selcuk'un son senelerinden farki olmaz.

Araplardan teklif gelse keske bi mucize olsa da

Dubois Fransa'ya gitme ihtimali var. Fransız basını Rennes'in bizimkiler de Nantes'in istediğini yazmıştı

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir şey olursa başka tabi. Yine genç iyi bir yabancı sağ beke kayda değer bonservisle bile yatırım yapılabilir. Sadece ben Müldür gelebiliyorsa Dubois gitmediği sürece yabancı sağ beki gereksiz buluyorum. İkisinin rotasyonu süper olmaz ama makul olur.

Sergio bu sene de katki verir de 3. Ve 4. Yılında selcuk'un son senelerinden farki olmaz.

Araplardan teklif gelse keske bi mucize olsa da
Selçuk’un performans düşüşü fizik değildi, topla da yaptıklarını yapamadı, ne pas ne şut ne frikik.

Çalışmıyordu yani, çalışan adama bir şey olmaz.

3.5tan 5 senelik kontrat verirsen takım hedefsiz kalınca salar, hedefi olan takımda profesyonel adam salmaz isim önemli değil.

Muslera
Dubois Emin Abdulkerim Kazımcan
Sergio Torreira
Morutan Mertens Kerem
Barış

En kötü senaryoda elemelerde bu minvalde bir kadro olacak. Bu ekip ne kadar ilerler bilemedim ilk turları geçse bile play-offta havlu atar büyük ihtimalle.

Genel transfer politikası elbet satış geliri elde edilebilecek gençlere odaklı olmalı, ona katılıyorum ama stoperde eğer iyi, tecrübeli ve makul maliyetli bir opsiyon varsa bu sezonluk Nelsson yerine (gidiyorsa yani) 31-32 yaşlarına kadar birini kabul ederim ben çünkü birincisi CL'de özellikle defansta tecrübe lazım ve liderlik edecek biri lazım. İlk 11'e genç stoper gelirse Avrupa'da ve ligin başında bile zorlanırız muhtemelen. Ne kadar iyi scout edersen et, tam performansını bulması, hem lige hem partnerine hem taktiğe uyum sağlaması vakit alabilir stoperin. Tutmayabilir bile hatta. Lider ve tecrübeli bir stoper Apo'yla beraber CL'de bile fark yaratır. Genç ve pozisyon hataları yapabilen bir stoper korkarım Apo'yu da bozabilir. İkincisi sakatlık sonrası durumunu tam bilmesek de yatırım yaptığımız genç yabancı stoperimiz zaten elde duruyor. Bekler, kanatlar, Icardi'nin yedeği, orta saha alternatifleri vs makul yaşta yatırımlar olduğu sürece stoperin 32 yaşında olması dert değil.

Bir fikir koyuldu ortaya 2 sezon once. Gençleşecez denildi. Ve bazi oyunculari alindi. Tutan oldu tutmayan oldu onlara girmiyorum.

Bugun geldigimiz noktada nelsson kerem boey kazimcan gibi adamlar sure aliyorlar. 3 tanesi banko oyuncular. Uzerine zanioyu koyduk. Barış geldi, yunus var.

Sadece bankolar uzerinden konusuyorum, boey kerem ve nelsson. Bu 3lüyü bir zincirin ilk halkalari gibi dusunelim. Bunlardan kim giderse yerini genç biriyle doldurmaktan yanayım. Zinciri kirmayalim diyorum. Makul fiyata yaşĺı adam da istemiyorum ben. Yeterinxe tecbureli isimler var ztn. Giden olursa yerlerine tecrubeli aliriz.

Yani tecrubeyi tecrubeyle genci gencle kapatalim diyorum

Galatasaray'ın gündemi | Erden Timur | Paredes mi geliyor? | F.Bahçe'nin yıldızları ve Mali Kongre​

Forvet arkası dediği Scarpa olabilir mi geçen yılda epey ilgilenmiştik severiz uzatmalı işleri Evander gitmese o da zorlanirdir

Muslera
Dubois Emin Abdulkerim Kazımcan
Sergio Torreira
Morutan Mertens Kerem
Barış

En kötü senaryoda elemelerde bu minvalde bir kadro olacak. Bu ekip ne kadar ilerler bilemedim ilk turları geçse bile play-offta havlu atar büyük ihtimalle.
ilk turu da geçemeyebilir bu kadro

Bir fikir koyuldu ortaya 2 sezon once. Gençleşecez denildi. Ve bazi oyunculari alindi. Tutan oldu tutmayan oldu onlara girmiyorum.

Bugun geldigimiz noktada nelsson kerem boey kazimcan gibi adamlar sure aliyorlar. 3 tanesi banko oyuncular. Uzerine zanioyu koyduk. Barış geldi, yunus var.

Sadece bankolar uzerinden konusuyorum, boey kerem ve nelsson. Bu 3lüyü bir zincirin ilk halkalari gibi dusunelim. Bunlardan kim giderse yerini genç biriyle doldurmaktan yanayım. Zinciri kirmayalim diyorum. Makul fiyata yaşĺı adam da istemiyorum ben. Yeterinxe tecbureli isimler var ztn. Giden olursa yerlerine tecrubeli aliriz.

Yani tecrubeyi tecrubeyle genci gencle kapatalim diyorum
Genel olarak katılmakla birlikte, stoper mevkiini istisna tutmak gerektiğini düşünenlerdenim. Mevcut takımda Nelsson' un yerini ha diyince dolduracağı garanti bir genç stoper varsa da kulüp ve ülke şartlarını aşacak maliyetler söz konusudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt