Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir fikir koyuldu ortaya 2 sezon once. Gençleşecez denildi. Ve bazi oyunculari alindi. Tutan oldu tutmayan oldu onlara girmiyorum.

Bugun geldigimiz noktada nelsson kerem boey kazimcan gibi adamlar sure aliyorlar. 3 tanesi banko oyuncular. Uzerine zanioyu koyduk. Barış geldi, yunus var.

Sadece bankolar uzerinden konusuyorum, boey kerem ve nelsson. Bu 3lüyü bir zincirin ilk halkalari gibi dusunelim. Bunlardan kim giderse yerini genç biriyle doldurmaktan yanayım. Zinciri kirmayalim diyorum. Makul fiyata yaşĺı adam da istemiyorum ben. Yeterinxe tecbureli isimler var ztn. Giden olursa yerlerine tecrubeli aliriz.

Yani tecrubeyi tecrubeyle genci gencle kapatalim diyorum

Hücumda genç alternatifler yavaş yavaş yükseliyor iyi oluyor ama stoperde bir tane net adam lazım. Arkasını genç adamı alırsın. Rotasyonda kendini bulur, ondan sonra tecrübeli olan gider veya yedeğe düşer, genç olan 11 oyuncusuna döner. O şekilde baskı da daha az olur üstünde gencin. Nelsson genç olmasına rağmen lider özelliği olan bir adamdı, biraz istisnaydı ama o bile yeni geldiğinde pat diye Apo ile CL'ye çıksa muhtemelen sırıtırdı. Diğer stoperimiz Avrupa tecrübesi bol bir adam olsa o zaman Nelsson yerine genç alınabilirdi belki ama öyle bir durum da yok. Letonya maçında bile (her ne kadar bence takım kurgusu asıl problem de olsa) Melih-Apo ikilisinin zaman zaman kötü durumlara düştüğünü gördük çünkü Melih de fena stoper olmamasına rağmen biraz dengesiz ve savruk hareketler yapabiliyor. Ben o yüzden stoperi istisna pozisyon olarak görüyorum.

Selçuk’un performans düşüşü fizik değildi, topla da yaptıklarını yapamadı, ne pas ne şut ne frikik.

Çalışmıyordu yani, çalışan adama bir şey olmaz.

3.5tan 5 senelik kontrat verirsen takım hedefsiz kalınca salar, hedefi olan takımda profesyonel adam salmaz isim önemli değil.

Selcuk 30 yasina gelmeden bitti zaten tarz ve mevki olarak dedim. Sergio da oyle pek caliskan bir adam gibi gozukmuyor maalesef

Selcuk 30 yasina gelmeden bitti zaten tarz ve mevki olarak dedim. Sergio da oyle pek caliskan bir adam gibi gozukmuyor maalesef
Sergio ağır bir adam saha içinde en çok mesafe katedenlerde ilk 3e girmediği maç yoktur muhtemelen. Koşmuyor diyemez kimse.

Çalışkan veya değil diyemem, düşüş mental de olabilir fiziksel de.

Portekizli olması vs göz önünde bulundurulduğunda kontratından çıkılabilir ama bu sene yollamaya çalışırsak s.çeker 9 m euroyu yata yata alır.

Sergio ağır bir adam saha içinde en çok mesafe katedenlerde ilk 3e girmediği maç yoktur muhtemelen. Koşmuyor diyemez kimse.

Çalışkan veya değil diyemem, düşüş mental de olabilir fiziksel de.

Portekizli olması vs göz önünde bulundurulduğunda kontratından çıkılabilir ama bu sene yollamaya çalışırsak s.çeker 9 m euroyu yata yata alır.
Yok tabii ki yollanmamaya calisilmamali da teklif falan gelirse tutmak icin ekstra caba harcamamaliyiz fikrindeyim

Ayıp oluyor.
Fenerbahçe ezeli rakibimiz ebedi dostumuzdur
Olmazlarsa olmayız
FVzIdX5X0AAP8lo.jpg

Sergio Oliveira'nın sezon öncesi kampını verimli geçirip sezonun başında maçlara damga vuracağını düşünüyorum

Barış ve Morutan böyle giderse 2 transfer eksik yaparız o parayla ihtiyaç bölgelerine , alacağımız oyunculara kullanılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt