Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.649
- 11.087
- 1.838
morutan ve cicaldau konusunda dolandirildigimizi kabul edip onumuze bakalim derim.Az önce bi talip olacakmış İtalyadan diye bi paylaşım yapmış renkdaş, ona istinaden dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutan ve cicaldau konusunda dolandirildigimizi kabul edip onumuze bakalim derim.Az önce bi talip olacakmış İtalyadan diye bi paylaşım yapmış renkdaş, ona istinaden dedim
Morutanın yetenekli biri oldugunu kabul etmemiz daha doğru olur.morutan ve cicaldau konusunda dolandirildigimizi kabul edip onumuze bakalim derim.
Soruya cevabımı alamadım reisne yapacan![]()
izlyecegim kadar izledim.not almama luzum yokSoruya cevabımı alamadım reis
fatih terim'in bile morutan kadar kredisi olmadi bu kulupte.Morutanın yetenekli biri oldugunu kabul etmemiz daha doğru olur.
asSa, duyum var mi

okan hoca sadece on numara ve solbek alicaz demis..................Muslera
Emerson Faes Apo Angelino
............Torreira Paredes
Rashica.... Talisca..... Kerem
..................İcardi
Hala talisca yazan var diye sövmeyin boşa zaten vakit öldürüyoruz![]()
Kim bu reisTsikimas geldi mi?
Hoca'nin kamp döneminde kendisini bir testten gecirmesinden yanayim, begenmezse en kötü ihtimal tekrar kiralanir ve ya satilir.Morutanın yetenekli biri oldugunu kabul etmemiz daha doğru olur.
Şu faes belçikalı chedjou izlenimi verdi, her an buyuk hata yapacak gibi. Lig kalite farkindan dolayi iş yapar belki..................Muslera
Emerson Faes Apo Angelino
............Torreira Paredes
Rashica.... Talisca..... Kerem
..................İcardi
Hala talisca yazan var diye sövmeyin boşa zaten vakit öldürüyoruz
Bu arada 3.yerlide yokmuş kadroda
Ben hiç izlemedim ama bende önyargılıyımŞu faes belçikalı chedjou izlenimi verdi, her an buyuk hata yapacak gibi. Lig kalite farkindan dolayi iş yapar belki
başka aklıma Topcu gelmedi onu yazdım