Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5396.jpeg

Bu rekamlar iyice cıvıttı arkadaş bu.nebiçim bir ürün yaw

Foruma giremez olduk yenge görecek diye

Zanioloya satılsın diyen kim forumda ben hiç öyle bir şey görmedim. Elimizde olsa Zaniolo yıllarca kalsın ister buradaki çoğu insan ama fesih bedeli olan oyuncular için öyle bir hakkımız olmuyor en azından ederini bulsun diyor herkes

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyen varya birçok kişi gördüm şimdi şu bu demiyimde var ama. Zaniolo İstanbulda mutluyum demiş ayrica bence kalabilir

Fener’i şampiyon yapacaklar, Ketenci hamlesiyle belli oldu

Paşama bak yedek oturmam diyormuş başka bir emrin var mı ?.

Hocam sorması ayıp neden dünyanın ilk 3 liginde oynamak varken TSL gibi bir lige yedek olmaya gelsin? Adama kızmak anlamsız geliyor bana bu durum için.

İtalya’da piyasası olan bir ligde de yedek zaten adam

Müldür'de fanatik fbli tipi war. Gelmesin
O da var ama oyuncu profili olarak da pek güven vermeyen, deli-dolu-savruk biri olarak görüyorum zaten. Yerli ve bir dönem itibar görmüş, yüksek değerler biçilmiş biri diye, ezbere ahkam kesiyor büyük çoğunluk. Bence de gelmesin...

itiraflarım

yeni sezonda okan burugun en büyük destekçisi olmaktan korkuyorum

ulkedeki genc yetenekler vaabında en kıskandıgım yetenek bjkdeki semih kılıcsoy,fb altyapısındaki yasir boz ve bursa altyapısındaki ahmet cobanogludur

besıktasa vuran talisca ve aboubakar piyangosu senelerdir kıskandıgım ve bize de nasip olsa dediğim bişeydir.bu dogrultuda joao felix ve fofana gibi yetenekler 1,5 2 sene keske bizim olsa diyorum

Hocam sorması ayıp neden dünyanın ilk 3 liginde oynamak varken TSL gibi bir lige yedek olmaya gelsin? Adama kızmak anlamsız geliyor bana bu durum için
Dünyanın ilk 3 liginde artık oynamayacağı için 11 garantisi istemesi saçma geliyor. 1 sene önce kulübü 8 m euro'ya elden çıkarmak için uğraşıyordu bu sene değeri belki de 2-3'e düştü. Zaten oralarda oynadıysa kendine güveniyorsa gelir forma rekabetinde kapar kendine güvenmiyorsa da gelmesine gerek yok.

Dünyanın ilk 3 liginde artık oynamayacağı için 11 garantisi istemesi saçma geliyor. 1 sene önce kulübü 8 m euro'ya elden çıkarmak için uğraşıyordu bu sene değeri belki de 2-3'e düştü. Zaten oralarda oynadıysa kendine güveniyorsa gelir forma rekabetinde kapar.
Hocam tamamda dünyanın en istikrarsız ligisin. Adam Sas’ta tutmasa gene Avrupa’da bir takıma transfer yapar.

Burda Sacha gitmese adam piyasası düşükken 2 sene daha topa değmeyecek belki sonrası Kasımpaşa.

Niye gelsin?

Sezonun ismini de 2023-2024 Ahmet Ketenci sezonu yapsınlar.
Feneri şampiyon yapacaklar belli oldu

Okan Hoca'nın son yayında dediklerinin kiralık oyuncular ve gidenler babında özeti:
* Icardi ve Rashica dışında sözleşmesi biten herkes gidiyor. Bu ikisi hakkında şartlar zorlanacak. Sadece Mata için %100 konuşmadı ancak gidecek şeklinde yorumlanabilir.
* Şen, Cicâldău ve Moruţan'dan isim olarak bahsetti. Üçü hazırlık kampında kesin olacak. Elemelerde de görev alabileceklerinin ipucu verildi. Hemen vazgeçilmeyecekler.
* Diğer kiralık oyuncular ile ilgili zaten takımın millî takımdaki oyuncular ve gidenler sebebiyle eksik olduğunu, bu yüzden bir kısmının takımla çalışacağını söyledi. Bir grup ise takımdan ayrı çalışacak. Üstteki üç oyuncu dışında isim zikredilmedi.
* Antrenmanlar 27'sinde başlıyor. 8 Temmuz'a kadar İstanbul, daha sonra Avusturya'da kamp yapılacak. İstanbul'da bir, Avusturya'da üç hazırlık maçı yapılacak.
* Yedek kaleci konusunda Şen'in durumuna göre bir yerli kaleci olabileceğinden ve kesinlikle sol bek alınacağından bahsetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt