Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reise twitterdan ahmet ketenci baskısı yapsın taraftar.siyasete karısmamamızı seviyodu madem,bu nedir reis desin taraftar

Reis senelerdir fbyi şampiyon yapacaklar diye diye 8-9 sene geçti. Bırakalım bı işleri işimize bakalım
Bu sene tarihin en önemli şampiyonluğu. 😂

Neyse masa başı oyunlara gelmemeliyiz. İşi sıkı tutalım. Ketenci oradan buradan selam getirerek her şeyi yaptırır. Yıldızları da kabul ettirir. Şampiyonluk meselesi de değil olay sadece

Hocam tamamda dünyanın en istikrarsız ligisin. Adam Sas’ta tutmasa gene Avrupa’da bir takıma transfer yapar.

Burda Sacha gitmese adam piyasası düşükken 2 sene daha topa değmeyecek belki sonrası Kasımpaşa.

Niye gelsin?
Sol bek olarak oynar... O değil de boey gitmese zaten alınmaz bu...

Bu sene tarihin en önemli şampiyonluğu. 😂

Neyse masa başı oyunlara gelmemeliyiz. İşi sıkı tutalım. Ketenci oradan buradan selam getirerek her şeyi yaptırır. Yıldızları da kabul ettirir. Şampiyonluk meselesi de değil olay sadece
Hiçbir şey olmaz merak etmeyin o işler kolay değil

Hocam tamamda dünyanın en istikrarsız ligisin. Adam Sas’ta tutmasa gene Avrupa’da bir takıma transfer yapar.

Burda Sacha gitmese adam piyasası düşükken 2 sene daha topa değmeyecek belki sonrası Kasımpaşa.

Niye gelsin?
İşte diyorum kendine güvenmiyorsa formayı savaşında kazanamayacağına inanmıyorsa gelmesin hatta şöyle arttırıyorum eğer ki 8+3 olmasa bugün hiçbirimiz Mert'i dahi istemezdik kural yüzünden belki de normalde 2 kat fazla maaş alacak belki de 11 garantisiyle gelip 4 sene yatacak.

Mauro ile ilgili Arap basınında tüm kaynakları taradım. Sonuca da vardım. Hayırlısı diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt