Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müldür-Dubois ve Karataş-Tavares bekleri iyi olur. Sanki bu oyunculara ek olarak sol bek oynayabilecek ucuz bir üçüncü alternatif fena olmayabilir, malum sezon uzun. Sağ bekte sıkışırsak Kaan Ayhan var.

İşte geçen sezon yumuşak karnimiz vardı. Cok zorlandık. Belli oldu bu senede fener kollanacak. dahada kuvvetli bir kadro kurmazsak ligde sorun yasariz

ben demiştim keani vermezler diye.mckkeni gibi çöpleri cakma peşindeler,nah veririz zanioloyu.35 milyonu olan gelsin konussun,zaman kaybeetmeyelim bunlarla

Bi sol bek bi golcü çözün ön elemelere hazırlanalım. Ağustos sonuna doğru fırsat transferleri çıkarsa eklemeler yaparız. Bu sene elimiz güçlü, çöp kadro yok

İşte geçen sezon yumuşak karnimiz vardı. Cok zorlandık. Belli oldu bu senede fener kollanacak. dahada kuvvetli bir kadro kurmazsak ligde sorun yasariz
Her sene kolluyorlar da 8 senedir şampiyonluk yok... Koç başta olduğu sürece şampiyonluk haram onlara merak etme...

şu lemarkeyi de cıkardım takipten.pedula,meral guven ne kadar absurd varsa paylasıyo

italyanlar için zanyolo çok önemli oyuncu. 35 vereceklerdir. kasmaya gerek yok. sonraki seneler kontratı nasıl tam bilmiyoruz. çıkış maddesi belki düşüyordur o zaman sıkıntı olur. takas olacaksa ederini bulmadan satılmamalı bu sene en iyisini almalıyız. zanyolo bizde oldukça italyanlar bizi izlemeye devam edecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt