Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre gözde oyuncularımızın ihtiyaç halinde satma sıralaması bu olmalı.

Nelssonu tutmak için elimizden geleni yapmalıyız. Zaniolo takıma monte olmadığı için en az onun gitmesi etkiler

1- Zaniolo
2- Boey
3- Nelsson

Teklif yapabilecek kulübe-kulüpten bir isim gündemde demiş- ve diğer gündemindeki oyunculara, ödeyebileceği maaşlara vs. baktım. Takım ismini yazıp Terzi gibilere fırsat vermeyeceğim de 30’lar bana mümkün gelmedi, öyle söyleyeyim. Vereceği maaşlar düşük o takımın

pedulla ve la gazattea della sport harici zanioloyu haber yapan yok.mayıstan beri hergun zaniolo konusuyo bu ikisi

güzel kolpalamıs.juventus kulusevskiden gelen 21 milyonu direkt milinkovice yatırır,yine vermez.15e aldık zaten.21i taksit taksit ödemek ister bunlar

Şu kadroya herkes mutabık mı?

Muslera-Şen-J. Yılmaz

Müldür-Dubois
Nelsson-Ayhan
Bardakcı-Bayram-Baltacı
Tavares-Karataş

Torreira-Kutlu-Antalyalı
Paredes-Oliveira-Midtsjø

Rashica-Moruțan-Akgün
Felix-Mertens-Demir
Aktürkoğlu-B. Yılmaz

Icardi-Dembele-Nayir

Kalın yazılan
oyuncu veya muadili transfer edilecek.

Yusuf Demir ile 14+1 yabancı oluyor.

Eğer 21-23 M bonservis bedeli ve bonservisiyle McKennie öneriyorlarsa bu çokta fena bir teklif değil.

Son düzenleme:
Oyle bi adalet yok.

Gecen sezon acik acik inan kirac soylemisti dogru muydu o aciklama kontrol etmedim. Ali en kucugumuz bu sene fenerbahceyi sampiyon yapcaklar soz verdiler diye.
Evet öyle söyledi inan kıraç ve haksizmiydi sence. Benim izlediğim bir sürü mac doğrandik. Penaltılar, bize haksiz verilen rakibe hiç verilmeyen kirmizilar. Var sistemi bizim maclarda lehimize yoktu baya bir süre Varsiz oynadik. Peki karsi tarafta? Hakemler ozellikle var sayesinde surekli ittirilen bir fener. Irfancanin rezalet penaltisi. Sivas macinda kimsenin ses etmedigi ceza sahasi disinda verilen penalti, Umraniye maçında aynı iki pozisyonda fenere gol karari umraniyeye iptal, Fenere yenikken çıkmayan kırmızılar. Hakemlerin elini cebine goturup verememsi... Daha bir suru var. Lehimize tek hata var ortalık ayağa kalktı. Daha bir dünya şey. Denediler herseyi yaptılar. Son maç bile fenere bir kırmızı ve bir penaltımız verilmedi. Maksat bir nebze olsun bize zehir etmek şampiyonluğu. Hazirlamislardi bak biz hak ettik onlar haksiz yere şampiyon oldu saçmalığıni ama tutmadı işte. Kafasi guzel takim soktu bunlara. Hakan ceylan ve yaveri vardı var da birde. Bizim azılı ikili. Tüm bunları izledikten sonra inan kıraç in söylediği çok doğru bence. Ve bu sene daha beterini yapmaya calisacaklar yavaş yavaş belli oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt