- 23 Aralık 2008
- 65.127
- 62.947
- 5.103
Ekli dosyayı görüntüle 207274
Bu rekamlar iyice cıvıttı arkadaş bu.nebiçim bir ürün yaw
Foruma giremez olduk yenge görecek diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 207274
Bu rekamlar iyice cıvıttı arkadaş bu.nebiçim bir ürün yaw
Foruma giremez olduk yenge görecek diye
Bunlara gitmez eğer giderse PSG İnter'e 15 m euro tazminat öder.Icardi'nin futbolculuğu tartışılıyor Juve forumlarında. Talip mi oldu bunlar?
kuntz giderse saglam irkcilik yapmis oluruz, yillardir tökezledigimiz letonyayi, galleri gecmisiz, 4 macta 9 puan almisiz, kuntzu yollayip avcinin gelmesini asla kabul etmiyorum, ayip yahu stefan kuntzun bu yaptigini simdi yokmu sayacagiz?
Juventus bu kadar pazarlık yapıyorsa 35 desinler takasa futbolcuda istemiyoruz desinler
cana gayet muko oyuncuydu. gsmizde gormek onur vericiydi. ritim tam bulamadi primeinda gelmedi o ayriMckennieye karşılık istediği kadar 27.5 versinler. Loric cana Muslera takasindan loric cana almış oluruz, bomboş bir oyuncu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstedikleri söyleniyordu sabah ama bence gerçekçi bir haber değil.Icardi'nin futbolculuğu tartışılıyor Juve forumlarında. Talip mi oldu bunlar?
arabistana giderler amaİngiliz oyuncular gelmiyor bizim lige üstad
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muko oyuncuya bak dümdüz kütük ayaklı, arnavut Mustafa sarpcana gayet muko oyuncuydu. gsmizde gormek onur vericiydi. ritim tam bulamadi primeinda gelmedi o ayri
Burhan sallama haber yapiyoHaber gerçek mi ki çocuğu yerin dibine soktun?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
PasYunan tanrısı
Geçen senede öyleydi Torreira haberinin ilk kaynağı 5-6 bin takipçili bir muhabirdi ondan sonra bir anda ortalık alev almıştı.bizim duyumcular zaniolo haberinde italyanlar ne yazıyosa onu yazıyo