Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
Boey'i bu maçta oynatmayalım nolur nolmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası zalgrisin stadı değilde bunların stadının da oradan geri kalır yanı da yok hani.
Orası zalgrisin stadı değilde bunların stadının da oradan geri kalır yanı da yok hani.
Evet o daha da beter bizim florya antrenman sahasından hallice.bide strugaya bak. tribün yok herifler evden tabura getiriyor
Bu rakamı Zaniolo istemistir çünkü geleceği parlak bir futbolcu malesef bu tarz oyuncuları getirmek zor oluyor.iste onu diyorum alemin enayisimiyiz direk 35m getir al maddesi ziyech kiyasiyla sudan ucuz.
Dostum sakin olÜlke futbolunun geldiği nokta acınası. CL 2. ön eleme Lig şampiyonu; dahası Uefa Avrupa ligine katılabilen ekibimiz yok. Üstüne yabancı kuralı muhafaza ediliyor. Ciddi bir reform şart iken muhafaza ediliyor yabancı kuralı, anlayabilmek mümkün değil.
Sol Campbell, Desailly, Kolo Toure, Kompany vs çok iyi stoperler de vardı. Günümüzde Rudiger ve Koulibaly var. Bizde Song vardı.Zenciden stoper olmaz, hala ogrenemediler.
Dostum sakin ol
??Bu mesaji görüyormudur?
Ekonomik siyasi sebeplerden dolayı.Ülke futbolunun geldiği nokta acınası. CL 2. ön eleme Lig şampiyonu; dahası Uefa Avrupa ligine katılabilen ekibimiz yok. Üstüne yabancı kuralı muhafaza ediliyor. Ciddi bir reform şart iken muhafaza ediliyor yabancı kuralı, anlayabilmek mümkün değil.
Çok fena paspas çeker bu