- 1 Mayıs 2018
- 57.274
- 48.072
- 3.873
Sol Campbell, Desailly, Kolo Toure, Kompany vs çok iyi stoperler de vardı. Günümüzde Rudiger ve Koulibaly var. Bizde Song vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 207319
ben sevmiyorum konsantre eksikler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol Campbell, Desailly, Kolo Toure, Kompany vs çok iyi stoperler de vardı. Günümüzde Rudiger ve Koulibaly var. Bizde Song vardı.
Mavi ekran verme konusunda hemfikirim seninle.ben sevmiyorum konsantre eksikler var
Altyapı eğitimiyle ilintili o, eğitimini avrupada almış olanlar nispeten daha iyi. Koulibaly baya baya overrated bu arada bence.Sol Campbell, Desailly, Kolo Toure, Kompany vs çok iyi stoperler de vardı. Günümüzde Rudiger ve Koulibaly var. Bizde Song vardı.
ABD li müthiş sağ bekimiz yedlin diyorum başka da birşey demiyorum...
@Kerem UYGUN Amerikalı hadji gel buyurBi Amerikalı oyuncu alalım diyorlarsa Haji'yi alalım yedek forvet olarak. Antalya boka battı galiba, başkanlarından yakınıyorlardı. Uygun fiyata yakalarsak alabiliriz.
Rengi çok hoşYeni sezonun ürünü herhalde, müthis yahu. Cok güzel degil mi.
Bundan mutlaka almaliyim.
![]()
Nihat Ozdemir gibi fenerliyi federasyonun başına koydukları gün zaten Türk futbolunun köküne dinamitleri yerleştirdiler. Biz unuttuk yine ama rezalet kac sene yasadik. Fener için Galatasaray in önünü kesmek için yabancı sınırı saçmalığı senelerdir bizi bu hale getiren en önemli unsur zaten. Daha dün soylediler Ketenci federasyon yönetimine giriyo. Aktif fener yöneticisi. Hakeme saldırmıştı. Adamdan objektiflik bekliyolar. Bu tür tipler heryerde birde. Bir sekilde yerlestiriliyolar. Böyle birini çek diğerini it saçma sapan kararlar al sırf birinin işine geliyo diye. Sonuç pekte şaşırtıcı olmamalı. Fenerin bjk nin başına düzgün karakterli yöneticiler ve federasyonun başına tarafsız birileri gelmedikçe bu düzen değişmez maalesefÜlke futbolunun geldiği nokta acınası. CL 2. ön eleme Lig şampiyonu; dahası Uefa Avrupa ligine katılabilen ekibimiz yok. Üstüne yabancı kuralı muhafaza ediliyor. Ciddi bir reform şart iken muhafaza ediliyor yabancı kuralı, anlayabilmek mümkün değil.
Afrika kökenli diyelim biz ona. Zira Thuram,Gallas gibileri varZenciden stoper olmaz, hala ogrenemediler.
4-5 temmuzdan önce transfer olmazBizim bu hafta sona ermeden bir santrafor transferi yapmamiz gerek. Icardi zaten Haziran bitmeden once gelmez hatta Temmuz sonunu bile bulabilir, o yuzden yonetim kimi alacaksa artik hizlanmali bu konuda.
Trene atlayıp kaçar diye miBoey'i bu maçta oynatmayalım nolur nolmaz
Haklısın abimElimizdekileri degersizlestirmeden yorum yapamiyoruz
İşte ikisi de büyük takım oyuncusu değil. 100 m sprinteri bence.@Kerem UYGUN Amerikalı hadji gel buyur
Yedlin der çıkarım işin icinden
O iki stattan birine Forvette zaniolo yada barış ile çıkacağız gibi bir his..Bizim bu hafta sona ermeden bir santrafor transferi yapmamiz gerek. Icardi zaten Haziran bitmeden once gelmez hatta Temmuz sonunu bile bulabilir, o yuzden yonetim kimi alacaksa artik hizlanmali bu konuda.