Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi gelse bile bu ne lan deyip o stadlarda maça çıkmayabilir. Hak veririm de

Forvet sol bek ve Zaniolonun durumuna gore kanat hatta 8 numara transferlerini bir an önce çözmemiz lazim. Yoksa ciddi sorun olabilir elemelerde. SL zaten kazanmiycaz bu mümkün değil Avrupa ligi hedef olmalı ama SL gruplarını oynamamız lazım. Ordan ciddi para geliyo. Bu şansı kaçırmamak lazım.

Bizim bu hafta sona ermeden bir santrafor transferi yapmamiz gerek. Icardi zaten Haziran bitmeden once gelmez hatta Temmuz sonunu bile bulabilir, o yuzden yonetim kimi alacaksa artik hizlanmali bu konuda.
Bu haftasonu ile kampın 2 gün öncesi arasında hiçbir fark yok. Kampa zamanında gelsin yeterli bence...

Bizim bu hafta sona ermeden bir santrafor transferi yapmamiz gerek. Icardi zaten Haziran bitmeden once gelmez hatta Temmuz sonunu bile bulabilir, o yuzden yonetim kimi alacaksa artik hizlanmali bu konuda.

Arabistan'a falan imza atmazsa Icardi olayi Agustos'a kadar sürebilir bence.

Sadece Icardi'ye odaklanip baska adam takip edilmiyorsa tezzegi avuclariz. Kagit üstünde hic bir forvetimiz yok su an. 3 forvet transferi lazim, Icardi'nin pesinden kossunlar eyvallah ama 2. ve 3.forvet olacak adamlari simdiden bitirmek lazim.

Sadece Icardi'ye odaklanip baska adam takip edilmiyorsa tezzegi avuclariz. Kagit üstünde hic bir forvetimiz yok su an. 3 forvet transferi lazim, Icardi'nin pesinden kossunlar eyvallah ama 2. ve 3.forvet olacak adamlari simdiden bitirmek lazim.
Dun hocanin aciklamasi vardi bu konuda o da soyle:

Okan Buruk: “Ofans hattına en az iki tane oyuncuyla geçmeyi planlıyoruz. Birinin tabii Icardi olacağını düşünerek, bir tane daha forvet bölgesine oyuncu alacağız. Bununla ilgili görüşmelerimiz ve belirlediğimiz oyuncular var onlar üzerinden gideceğiz”

Bunlar daha yeni milli takim maclarindan cikti, henuz daha tatile cikamadilar en az 2-3 hafta tatil alacaklardir diye bekliyorum.

Gerci maca daha 1 ay varmis.
Maça daha 1 ay var ya o yüzden tatillerini yaparlar ama biz yine de yedek santraforu almalıyız. Bu konuda vites arttırmalıyız artık orta saha, solbek ve santrafor bizimle kampta olmalı diye düşünüyorum. İcardi zaten bu maçlarda gelse bile oynamaz bence tatiline devam eder onu saymadım o yüzden.

3.forvet eren aydın kalabilir aslında kontejan için 2.forvet'te cutrone olabilir mesela

Birde herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var. Bu sene hem Avrupa hem lig var. Çok mac yapicaz. Birde ketenci filan belli yine ugrasacaklar bizle. fbjk yi yarista tutmaya çalışacaklar. Çok geniş kadro olması lazim. Yedeklerinde daha kaliteli olması gerekiyo. Lige iyi başlamakta önemli bu sene. Lig başında kaybedilen puanlar sonradan zora sokuyor. Lig başında herkes puan kaybediyo biz bunu fırsata çevirip yapabildiğimiz kadar kazanıp fark acabilirsek güzel olur. Bunun faydasını ciddi manada görürüz. Çok belli yine kanser edecekler insanları. Hakemler vs. birilerini yine itecekler. Planı buna göre yapmalıyız.

27 Haziran - 8 Temmuz arası 1 forvet, 1 sol bek, mümkünse 1 de orta saha şart. Play-off etabına atar bizi bu hamleler.

27 Haziran - 8 Temmuz arası 1 forvet, 1 sol bek, mümkünse 1 de orta saha şart. Play-off etabına atar bizi bu hamleler.

1687345998778.webp

Bunlar daha yeni milli takim maclarindan cikti, henuz daha tatile cikamadilar en az 2-3 hafta tatil alacaklardir diye bekliyorum.

Gerci maca daha 1 ay varmis.
7 Temmuz yurtdışı kampı ona tüm oyuncular katılır diye düşünüyorum. Yabancı oyuncular ülkelerinden direk kamp yerine geçebilirler. Yine bu kampa kadar sol bek, yedek santrafor kesin bitmeli orta saha ise Midtsjö'nün durumuna göre uzayabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dun hocanin aciklamasi vardi bu konuda o da soyle:

Okan Buruk: “Ofans hattına en az iki tane oyuncuyla geçmeyi planlıyoruz. Birinin tabii Icardi olacağını düşünerek, bir tane daha forvet bölgesine oyuncu alacağız. Bununla ilgili görüşmelerimiz ve belirlediğimiz oyuncular var onlar üzerinden gideceğiz”

3.forvet olarak Zaniolo ve Baris da düsünülüyor olabilir. Hadi ücüncü forvet neyse de ikinci forvet Icardi'den önce halledilmeli daha kolay oldugu icin. Icardi olayi basimizi agritacak daha uzun bir süre maalesef.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Eğer mevcut kadrodan giden olmazsa bu kadro ile de 2. turda oynayacağımız takımları geçebiliriz diye düşünüyorum ama transferlerin bir kısmının bu turdan sonrası ve hem Süper kupa hemde ligin başındaki süreç için hızlıca bitirilmesi çok iyi olur.

Birde herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var. Bu sene hem Avrupa hem lig var. Çok mac yapicaz. Birde ketenci filan belli yine ugrasacaklar bizle. fbjk yi yarista tutmaya çalışacaklar. Çok geniş kadro olması lazim. Yedeklerinde daha kaliteli olması gerekiyo
İşte bu yüzden mertens yedek olacak şekilde bir 10 no icardiyi yedekleyecek iyi bir forvet. Kazım ı yedeğe götürecek bir sol bek isteniyor ilk etapta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt