Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Eğer mevcut kadrodan giden olmazsa bu kadro ile de 2. turda oynayacağımız takımları geçebiliriz diye düşünüyorum ama transferler bu turdan sonrası ve hem Süper kupa hemde ligin başındaki süreç için hızlıca bitirilirse çok iyi olur.
Hiç belli olmaz gelir gelir golu atamazsin adamlar duran toptan atar elenir gidersin, Galatasarayin kanayan yarası sezona forvetsiz baslamak yine aynı hatayı yapmamaliyiz

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz sampiyon olduk sustuk büyük hata ettik. Bu Lale çoktan ordan indirilmesi için herseyi yapmalıydik. Yayıncı kuruluşa saldirmamiz gerekirdi. Şampiyon olduk ama bize şunlari şunları yaptılar diye sürekli dile getirmeliydik. Bu kibarlık iyi değil ben diyim. Son fener macindaki hakem hatalarını kimse konuşmadı bile. Hakan Ceylan Alper Ulusoy 1 penaltı bir kırmızı yediler yine. 2 dakika uzatma filan. Susmak seneye oluşacak senaryoların ekmeğine yağ sürüyor. Transfer filan ok ama düzenin değişmesi için hiçbir adım atmıyoruz. Yanlış

safları sıklaştıralım.
1687346611699.webp
1687346615253.webp
1687346628529.webp

75 bin avro karşılığında Umut Nayir'i 15 Ağustos'a kadar Eyüpspor'dan kiralayalım. 15 Ağustos'a kadar opsiyonumuzu kullanmak istersek 500 bin avro daha ödeyerek toplam 575 bin avroya bonservisini alalım. Böyle elemelerde forvet rotasyonumuz genişler, üçüncü forvet olarak takıma uyum sağlarsa da bonservisini alma şansımız olur. Eyüpspor açısından da zaten 1. Lig'de tutamayacakları oyuncu sağlam bir kamp geçirip vitrinde olacağı için kârlı bir anlaşma olur. Östersunds bizim maç için alt ligden kaleci almıştı eksikleri olduğu için. Transfer döneminde olabiliyor böyle şeyler.

Altyapı eğitimiyle ilintili o, eğitimini avrupada almış olanlar nispeten daha iyi. Koulibaly baya baya overrated bu arada bence.
Evet. Kuzey Afrikalı oyuncularda da var bu problem. Bizim oyuncularda da var. Altyapıyla ilgili bence de. Ten rengiyle alakası olmadığını vurgulamaya çalıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt