Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
Günay eşşeğinden 15 kat falan iyi kaleciErtac istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günay eşşeğinden 15 kat falan iyi kaleciErtac istiyoruz
Senin görüşün sana, benim görüşüm bana. Profil fotoğrafındaki Elmander de çok karakterli ve oyun oynatan bir forvetti ama asla bizim kalibremizin oyuncusu değildi bu da onun gibi sen hayran olursun ben yetersiz bulabilirimgünaya övgü bile
ne milli takımı ayrıca ya 10 tane milli takım olsa birinde yedek bile olamaz
Sen niye boylesin olm. Hırbsoyadı 31 olan bir topçu alalım
Yalnız o ostersunds küçümsediğimiz kadar kötü takım değildi, baya bir tür atlamışkardi arsenal'e felan kafa tutmuşlarrdi.Ostersunds maçları tam bir rezillikti geç kalmış transferler gelenlere bir dünya paralar verilmiş takım oturmamış berbattı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine de elememiz gerekiyordu zorlanmak ayrı elenmek ayrı hadi elendin diyelim kaleye gitmeden de elenmek ayıptırYalnız o ostersunds küçümsediğimiz kadar kötü takım değildi, baya bir tür atlamışkardi arsenal'e felan kafa tutmuşlarrdi.
Zaten hocaları da graham potterdi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim kalibremizde olmayan adama bak son 10-15 senedeki en iyi 4-5 santrafordan biriSenin görüşün sana, benim görüşüm bana. Profil fotoğrafındaki Elmander de çok karakterli ve oyun oynatan bir forvetti ama asla bizim kalibremizin oyuncusu değildi bu da onun gibi sen hayran olursun ben yetersiz bulabilirim
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Robot mu aliyorsun Emrahsoyadı 31 olan bir topçu alalım