- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
firminodur o isim belki ama adı geçmedi diyosa bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi geçmemiş, tahminlerin de baya dışında sürpriz yumurta.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet toplam 8 farklı takım 4 üyle içerde oynayacaz 4 ü deplasman.ilk 8 takım direkt son 16 ya kalacak 9 ile 24 arası eleme oynacak ordan gelen 8 takımda son 16 ya kalacak.Toplam 30 takımlı bir lig olacakGelecek sene şampiyonlar ligi, lig statüsünde mi oynanacak?
ben ndombele yada rabiot diyorum
Acayip bir statü, buna nasıl hazır olucaz kadro yapıcaz bilemedim. Şampiyonlarevet toplam farklı takım 4 üyle içerde oynayacaz 4 ü deplasman.ilk 8 takım direkt son 16 ya kalacak 9 ile 24 arası eleme oynacak ordan gelen 8 takımda son 16 ya kalacak.Toplam 30 takımlı bir lig olacak
bu olay direkt güçlü takımlar son 16 ya kalsın diye yapılmış bir statü süprize izin vermemek istemişler resmenAcayip bir statü, buna nasıl hazır olucaz kadro yapıcaz bilemedim. Şampiyonlar
ligi başlangıç parası olarak iyi vermeli yoksa yarışamayız
30 yaşında muhtemelen pahalı, alsan satamazsın kötü yani
30 yaşında muhtemelen pahalı, alsan satamazsın kötü yani
Bonservis düşük olsa yedeğe alınabilir ama +10m muhtemelbu tarz saçma sapan bir transfer yapacak yöneticilerimiz yok şuan .Yaşlı olur ama isimsiz ne idiüğü belirsiz topçular olmaz
buarada biz hep fransa 2 araştırması istiyoruz kulüpten ama portekiz ligide aslında çok sağlam scout transferleri yapılabilecek bir lig benceSatilabilecek oyuncular o Hollanda liginde oynayan yunanlar