- 17 Eylül 2018
- 20.452
- 23.368
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adrien Rabiot diyecekler rez alın ama oluru yok o işinBu Kim yaw kimse bilmiyor sir gibi ismi ama bir ONUR MERAL biliyor bir de Erden Timur
Genelleme yapmayi seviyoruz.buarada biz hep fransa 2 araştırması istiyoruz kulüpten ama portekiz ligide aslında çok sağlam scout transferleri yapılabilecek bir lig bence
adam yok mu beni i,steyen dese realinden citysine alayı kuyruğa girer.elix firmino ikisi birden olur ama rabiot imkansızAdrien Rabiot diyecekler rez alın ama oluru yok o işin
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalandan ölmüyor ne de olsa duyumcu denilen tayfa Felix yazdı bu adamlar 126 milyon Euro ya alınan 23 yaşındaki oyuncuyu yazdılar ben bunlara şaşırmıyorum artıkadam yok mu beni i,steyen dese realinden citysine alayı kuyruğa girer.elix firmino ikisi birden olur ama rabiot imkansız
Mesut ne lan? Türk Milli takimini secmeyen herifi ödül olarak o begenmedi milli takima sorumlu olarak.mi getirecegiz? Ayip dir yav
ekibe bak
+ boeyMilan Tonalli den parayi Zaniolo için kullansin
@Barış Savaş yorum yazTebrik ve teşekkür turları bittiyse artık transferlere başlayalım derim. Kaynak diye paylaşılan kaynaklar Sanica Boru Elazığspor kalitesinde şu vakte kadar @Hayri Cund
bok gibi topçu zatenAdrien Rabiot diyecekler rez alın ama oluru yok o işin
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi