Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van de Beek’i kiralık öneriyormuş ManU. İster misiniz? Sakatlığı büyük soru işareti

Dzeko işi iyi olmadı, bu sene işimiz daha zor. Bakalım bizim santrafor rotasyonumuz nasıl olacak ben 3 kişi bekliyorum oraya

dzeko ile aynı yaştayız

benimle aynı yaşda olan biri profesyonel futbol oynamamlı ya

geçen bir futbol oynayayım dedim büyük sahada 30. dakikadan sonra bacaklarım ile iletişimim kesildi 1 saat yedek kulubesinde uzandıktan sonra iletişimi anca sağladım 2 haftadır hala acısını çekiyorum

lue kadar sallayan kimse yok bu piyasada müthiş sallıyor herif
Sürekli Fener şampiyon olur göreceğiz yazıp duruyordu Arenada, önüme çıkıp duruyordu bir gün gelmiş 2012’nin rövanşı olacak o zulümü unutmadı Fenerbahçe demiş.

Ben de göreceğiz 2012’nin rövanşı olmaz şampiyon çıkacağız hakeme rağmen yazdım, rövanş dediğin gün için ise uyduruk plau-off yüzünden ölen Galatasaray’lı taraftarlardan önemli değil dedim engelledi 😂😂

Büyük kolpacı ve ağır bir fanatik başka bir şey değil kendisi. Takipçi satın aldığı için hesabına 3 yıl giremedi. Gidip 2-3 tane hesap açıyor takip etmiyorsun önüne düşüyor falan

paredes ve lo celso gelsin işte.midsö de gider.yedek 6 mız da olur paredes,bazen 3 ortasaha oynarız lo celso ilen.2019da hem seri hem nzonzi hem lemina geldi cl için,içerde psg ve reali ortasahada ezdik.andone kacırmasa golleri,reali yendiydik

ortasaha önemli,bu sefer sonuca da yansır inşallah.babelle zordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt