Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Neymarı 750 k maaş ile 1 sezon kiralanmasını istermisiniz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var mı sıcak haber ?Bir süredir yoğunluk sebebiyle bulunamadım arkadaşlar, kusuruma bakmayın.
haberi verirse buralar alev alırVar mı sıcak haber ?
Cevirdigin icin Allah razi olsun. Tamam inanmiycam.Hürriyet'in haberine göre Nelsson rest çekmiş, 25 milyonun altında bırakın gideyim diye. Onu haber yapmışlar yani inanmayalım.
Kanat forvet de oynayabiliyor.fofana neden yedek kalmaya neden gelsin ki 1 yıl için
Kanat forvet de oynayabiliyor.
40'ından sonra takım değiştiren insan görmemiştim bu adam sayesinde bunu gördüm bu adam uzun bir dönem beşiktaşlı taraftarı gibi takılıyordu fanatiklik akıyordu son 3 yıldır fenerli gibi takılıyor 2 gün sonra trabzonsporlu olarak da görebiliriz.lue kadar sallayan kimse yok bu piyasada müthiş sallıyor herif
Chelsea'nin paf takımında oynar yoksa.fofana neden yedek kalmaya neden gelsin ki 1 yıl için
Chelsea'nin paf takımında oynar yoksa.
fofana neden yedek kalmaya neden gelsin ki 1 yıl için

Ya arkadaşlar yapmayın bu sene kulvar uzun; ilk 11 dışında, yedek forvet kim ise en çok süreyi o bulacak kaza, bela dışında bu süreleri Chelsea'de bulması mümkün mü?fofana neden yedek kalmaya neden gelsin ki 1 yıl için

Sayın arkadaşlar,
Angelino da istenen rakam tam 20 milyon euro, şuan olmuyor o iş.
Sosa haberi doğru 12 milyon euro istiyor kulübü 8-9 milyon euro civarına bitirmeye çalışıyoruz. Bu aynı zamanda satış demek (Boey, Zaniolo) 60 milyona yakın girdi söz konusu.
İlkay yoklandı, net bir şekilde kendisi "şimdi değil" çekti, Galatasaraylılığını sorgulamaya başlayabilirsiniz
Bu arada Paredes konusunda düzeltme yapayım 2.8-3 milyon euro maaş olarak görüşülen rakam, 12 milyon euro serbest kalma maddesi olayı ise belirsiz bir hal aldı bilgilerinize.
Şuan için görünen orta saha takviyesi adına Paredes + X şeklinde, Paredes için bonservis ödemeyeceğiz gibi ama hala net değil... Bonservisine para harcayacağımız diğer isim olacak X (8.5-10 tarzında bir oyuncu daha yaratıcı).
Rashica için kulübü bildiğiniz terbiyesizlik yapıyor, geçen sefer bahsettiğim rakam üzerinden sürekli işi yokuşa sürüp daha fazlası isteniyor.
Fofana ve Mateta da yoğunlaşma var ikisinden birisi İcardi'nin yedeği olacak gibi ancak yedek forvet için liste kabarık, ibre başka isimlere dönerse şaşırmam söylemek isterim.
Tahminim üç transfer ilk tura yetişir.
(Sol bek, orta saha ve yedek forvetimiz)
Geleni iletiyorum, polemik yada prim değil derdim ayrıca bunları sizlerle paylaşarak kazanacağım hiçbir şey yok samimiyetle söylüyorum kardeşim3 sene önce ki ben lan aynını yapıyor
@Kolpa Kemal Kürek unvan gidiyor sizin.Sayın arkadaşlar,
Angelino da istenen rakam tam 20 milyon euro, şuan olmuyor o iş.
Sosa haberi doğru 12 milyon euro istiyor kulübü 8-9 milyon euro civarına bitirmeye çalışıyoruz. Bu aynı zamanda satış demek (Boey, Zaniolo) 60 milyona yakın girdi söz konusu.
İlkay yoklandı, net bir şekilde kendisi "şimdi değil" çekti, Galatasaraylılığını sorgulamaya başlayabilirsiniz
Bu arada Paredes konusunda düzeltme yapayım 2.8-3 milyon euro maaş olarak görüşülen rakam, 12 milyon euro serbest kalma maddesi olayı ise belirsiz bir hal aldı bilgilerinize.
Şuan için görünen orta saha takviyesi adına Paredes + X şeklinde, Paredes için bonservis ödemeyeceğiz gibi ama hala net değil... Bonservisine para harcayacağımız diğer isim olacak X (8.5-10 tarzında bir oyuncu daha yaratıcı).
Rashica için kulübü bildiğiniz terbiyesizlik yapıyor, geçen sefer bahsettiğim rakam üzerinden sürekli işi yokuşa sürüp daha fazlası isteniyor.
Fofana ve Mateta da yoğunlaşma var ikisinden birisi İcardi'nin yedeği olacak gibi ancak yedek forvet için liste kabarık, ibre başka isimlere dönerse şaşırmam söylemek isterim.
Tahminim üç transfer ilk tura yetişir.
(Sol bek, orta saha ve yedek forvetimiz)