Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.577
- 3.213
- 1.198
Fenerbahçe'nin aldığı oyuncuyu dünyaca ünlü falan diye aklamaya çalışması Fenerbahçe'yi küçültüyor. Ben bile üzüldüm eminim fenerliler çıldırmıştır şu acizliğe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fena mutlular açıklamanın altına bakFenerbahçe'nin aldığı oyuncuyu dünyaca ünlü falan diye aklamaya çalışması Fenerbahçe'yi küçültüyor. Ben bile üzüldüm eminim fenerliler çıldırmıştır şu acizliğe.

is Insani Ali Beyi unutmussun rdasÜnlü Futbolcu Hakan Ünal
Jet Sosyete Ajda Hanım
Dünyaca ünlü golcü Dzeko
Dünyanın bütün meşhurları bu kulube geliyor. Ingiltere kralı, rahmetli başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Beckenbauer, kaleci Mayer, Nadia Komanachi, Bridget Bardot, fenerbahçeli ceku
Böyle transferleri yapmaları, bizim son 2-3 senede büründüğümüz oyuncu geliştiren, rehabilite eden ve satan kulüp imajını da sarsıyor. Ligin seviyesini de düşürüyor. Adamlar safi zarar.Dzeko iyi bir profesyonel. Ama bu yasta bir oyuncu icin girilen maaliyetlet fazlasiyla komik olmus. Dzeko nun bu saatten sonra verecegi maks. katki Gomis katkisi olur. Valencia yi da cok ararlar. Umarim rotasyonlari su sekilde olur: Dzeko, Bats, Umut.
Dzeko sözlesmesinin son yilinda 40 yasina girecek.
Inanilmaz gercekten
Elbette kutlayacaklar. Dünyaca ünlü topçu aldılar, bizim yönetim hala uyuyor. Kıskanmamak elde değil.siz dalgaya durun fenerliler kutluyor baya baya![]()
duvara toslamis gibiyim su an emrah.Elbette kutlayacaklar. Dünyaca ünlü topçu aldılar, bizim yönetim hala uyuyor. Kıskanmamak elde değil.
Fb taraftarı A.Koç un değerini bilsin.duvara toslamis gibiyim su an emrah.