- 1 Ağustos 2009
- 46.592
- 48.858
- 4.708
Transfer yoksa ben de yokum!
Fb daha transfer dönemi açılmadan 2 transfer yaptı bile.
Yazıklar olsun
Fb daha transfer dönemi açılmadan 2 transfer yaptı bile.
Yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier kaç oldu KolpanoFabrizio Kolpano olarak bunlari SÖYLEMISTIK!
SAYGILAR!
0,5Tier kaç oldu Kolpano
Haaland için twit atmış diyorlar
Ne dediANC komik
Hala bu herifi takip eden dikkate alan varsa aklından şüphe ederim.
Geceden kalma bile denmez buna bu bildiğin haplanmış Twitter'a girmiş
En nefret ettigim soy isim NalbantEmre Nalbant Arjantin formasiyla yayina baglandi kolpalar iyice havada ucusuyor
Senle aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi ama baya doğru yazmışsın, keremin hakkı hiç verilmiyor İcardinin lig sonundaki performansı doğrudan keremle ilgiliBu arada forumun %90 nin futboldan anlamadigini kanitlayan iki olay soyleyeyim.Melonun ismi ilk ciktiginda, melo top yapamaz dikine oynayamaz sadece defansif bi adam deniyordu.Geldi burda oyle olmadigi tam tersi oldugu ortaya cikti.2.ise Icardi, Icardi gelmeden oncede takimi oynatamaz sadece gol odakli bir adam vs deniyordu buda tam tersi cikti.Icardi takimi oyle bi oynattiki bencil Kereme asist yapmayi ogretti, adami Asist Krali yapti.Kabul edelim Gscde Futboldan anlayan uyeler bir elin parmaklarini bile gecmiyor.Bu arada uzun sure sonra ilk defa bir asist Krali cikardik ama Kerem ile ilgili olumlu bisey yazanlar cok az.Buda benim yerli irkciligi var sozumu kanitliyor malesef.Simdilik Sayin Gsc ile ilgili dusuncelerim bunlardir.Hayirli gunler dilerim.
Bu arada forumun %90 nin futboldan anlamadigini kanitlayan iki olay soyleyeyim.Melonun ismi ilk ciktiginda, melo top yapamaz dikine oynayamaz sadece defansif bi adam deniyordu.Geldi burda oyle olmadigi tam tersi oldugu ortaya cikti.2.ise Icardi, Icardi gelmeden oncede takimi oynatamaz sadece gol odakli bir adam vs deniyordu buda tam tersi cikti.Icardi takimi oyle bi oynattiki bencil Kereme asist yapmayi ogretti, adami Asist Krali yapti.Kabul edelim Gscde Futboldan anlayan uyeler bir elin parmaklarini bile gecmiyor.Bu arada uzun sure sonra ilk defa bir asist Krali cikardik ama Kerem ile ilgili olumlu bisey yazanlar cok az.Buda benim yerli irkciligi var sozumu kanitliyor malesef.Simdilik Sayin Gsc ile ilgili dusuncelerim bunlardir.Hayirli gunler dilerim.
Ben bu yorumu hatirliyorum. Hatta "Abimiz futboldan anliyor bende cok sevindim öyle yazinca" diye düsünmüsütmFutboldan anlamadığımı Seferovic ilk geldiği zaman hazırlık maçında gol attığında "kaliteli forvet görmeyeli çok olmuştu" diye attığım posttan anlayabilirsiniz.
Beknazla ilgili şöyle 1 iddia var büyük ihtimalle Yakup Çınar'a kadroları veren buymuş..
Futboldan anlamadığımı Seferovic ilk geldiği zaman hazırlık maçında gol attığında "kaliteli forvet görmeyeli çok olmuştu" diye attığım posttan anlayabilirsiniz.