- 9 Temmuz 2017
- 905
- 691
- 1.253
yerli olarak oynayabilecek
Yedekler yerli olarak dahil edilip, sahaya ancak yabancı olarak dahil edileceğini falan yazmışlar twitterda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerli olarak oynayabilecek
ANC agladigina gore cevap belli (yerli sayilayacak her turlu)Yusuf Demir'in değişen yerli kuralından sonra ne durumda oynayacağı netleşti mi?
Bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevindiririm, herkes bir şey yazıyor twitterda
Seni de patlatırım buluşursunuz.erden başkanda biraz havalanma mevcut gibi. bu sene feci patlayabilir
Twitter da ''Öndeyiz'' diye twit de atıldı zamanında. Pek ciddiye almaYedekler yerli olarak dahil edilip, sahaya ancak yabancı olarak dahil edileceğini falan yazmışlar twitterda.
pulisiçin bir hagi olmasada ona yakın katkı vereceğini düşünüyorum
şu piyasada pulisiç harici birini alacağımızıda sanmıyorum max pulisiç olur bizim için
emegine saglik
Yavaştan kimse fb'den büyük değildir demeye başlamışlar biletahmını ne zaman fbliler ardaya gittigi icin sövmeye baslar
yok hocam lafim sana degildi o kadar mesaji bulup alintiliyan Kemale idi , sanirim bugun izinli gunuDuyum sormak da mi suc modum, calisiyorum bütün sayfalari geriden okuma zamanim olmuyor
net.Yusuf Demir'in değişen yerli kuralından sonra ne durumda oynayacağı netleşti mi?
Bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevindiririm, herkes bir şey yazıyor twitterda
Para her kapıyı açar ama kilitleyemez@Keramettin TANRIVERDİ admine 50 bin euro teklif ettim alip gscyi sadece elit uyelere para karsiligi acacaktim
biraz dusunup ben bunu forumdaslarima yapamam diyip teklifimi kabul etmedi
yok hocam lafim sana degildi o kadar mesaji bulup alintiliyan Kemale idi , sanirim bugun izinli gunu
Kusura bakma üstad, 30 derecede calisiyorum her yerimden ter akiyo zaten transfer de yok psikolojim iyi degil
Ciddi mi diyorsunyerli olarak oynayabilecek
beknaz futbolu biliyo,adana demir macındaki oyunu muthişti