Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.173
- 101.382
- 5.238
yok artık öyle kafasına göre milleti darlama. ensesindeyim, arkasındayım, içindeyim!@Emrah Duvar hor kullanma olm ne hale getirmissin kamili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık öyle kafasına göre milleti darlama. ensesindeyim, arkasındayım, içindeyim!@Emrah Duvar hor kullanma olm ne hale getirmissin kamili
Kolpa Kemal kürekKKK kim la?
evetAdam temkinli konuşmuş yahu ne desin tamam icardiyi aldik mi desin. Hemen karalar bağlamayın durun bir sakın.
FAA?Kolpa Kemal kürek
Bilmiyorum
teşekkBilmiyorum
Babalari aldikevet kimleri aldık
yok artık öyle kafasına göre milleti darlama. ensesindeyim, arkasındayım, içindeyim!

Söyle düşün mesela. Icardi tatil yapmadan gelmek istemiyor yönetimde bunu biliyor. Mecbur böyle diyecekler. Bir bahane lazım yoksa icardi okey ama gelemiyo şuan tatilde derlese diğer oyuncular bundan kötü etkilenir ve taraftar itiraz eder. Heleki elenirsek sen eleştirileri düşün. İcardi ye para verdiniz gelmedi elendik böyle iş mi olur. Bilmiyorum hiçbir ispatım yok ama ben olayın böyle olduğunu düşünüyorum. Yönetime dememiştir belki bunu açıkça ancak tatilimi yapıyım karar vericem dediyse bunu anlamamakta yani... Bizimkiler de mecbur bu şekilde hem kendini hem icardi yi koruyor
EtmeyizSöyle düşün mesela. Icardi tatil yapmadan gelmek istemiyor yönetimde bunu biliyor. Mecbur böyle diyecekler. Bir bahane lazım yoksa icardi okey ama gelemiyo şuan tatilde derlese diğer oyuncular bundan kötü etkilenir ve taraftar itiraz eder. Heleki elenirsek sen eleştirileri düşün. İcardi ye para verdiniz gelmedi elendik böyle iş mi olur. Bilmiyorum hiçbir ispatım yok ama ben olayın böyle olduğunu düşünüyorum. Yönetime dememiştir belki bunu açıkça ancak tatilimi yapıyım karar vericem dediyse bunu anlamamakta yani... Bizimkiler de mecbur bu şekilde hem kendini hem icardi yi koruyor
şumudukov yerli sayılıyor. Yedek e alak mı
Sen etmezsin Emrah ama edecek okdar insan varkiEtmeyiz
Süper Lig'den Konyaspor dışında her takıma verilen 1 hako konuyu ben okumadim ya bana bir ozet gecebilirmisin , o nasil yerli sayilacak
türki cumhuriyetlerdeki topçular da yusuf demir gibi sayılacako konuyu ben okumadim ya bana bir ozet gecebilirmisin , o nasil yerli sayilacak
Meliha seni fena söndürürüm.@Emrah Duvar hor kullanma olm ne hale getirmissin kamili