Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino/Sosa - Mert Müldür, Kazımcan - Dubois bek rotasyonuna hayır demem. 8+3'ü de en iyi şekilde idare ederler.

Şu açıklamalardan nasıl olumsuz bir sonuç çıkardınız? Ya da bu açıklamaya kadar niye olumlu bir sonuç çıkartıyordunuz? Aynı şeyleri söyleyip duruyorlar icardi için... :)

Mert Aydinli Bayadır yoktu olumsuz haber düşer düşmez geldi yine

Bu Real Mallorca takımı oyuncu satışlarında iyi 1 kulüp değil.Vedat Muriqi'yi de alabiliriz.Okan hoca ister..

Söyle düşün mesela. Icardi tatil yapmadan gelmek istemiyor yönetimde bunu biliyor. Mecbur böyle diyecekler. Bir bahane lazım yoksa icardi okey ama gelemiyo şuan tatilde derlese diğer oyuncular bundan kötü etkilenir ve taraftar itiraz eder. Heleki elenirsek sen eleştirileri düşün. İcardi ye para verdiniz gelmedi elendik böyle iş mi olur. Bilmiyorum hiçbir ispatım yok ama ben olayın böyle olduğunu düşünüyorum. Yönetime dememiştir belki bunu açıkça ancak tatilimi yapıyım karar vericem dediyse bunu anlamamakta yani... Bizimkiler de mecbur bu şekilde hem kendini hem icardi yi koruyor

Söyle düşün mesela. Icardi tatil yapmadan gelmek istemiyor yönetimde bunu biliyor. Mecbur böyle diyecekler. Bir bahane lazım yoksa icardi okey ama gelemiyo şuan tatilde derlese diğer oyuncular bundan kötü etkilenir ve taraftar itiraz eder. Heleki elenirsek sen eleştirileri düşün. İcardi ye para verdiniz gelmedi elendik böyle iş mi olur. Bilmiyorum hiçbir ispatım yok ama ben olayın böyle olduğunu düşünüyorum. Yönetime dememiştir belki bunu açıkça ancak tatilimi yapıyım karar vericem dediyse bunu anlamamakta yani... Bizimkiler de mecbur bu şekilde hem kendini hem icardi yi koruyor
Etmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt