Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni kuralla bile Yusuf bence kamp sonrasi kiralik yollanir. Hoca hic begenmiyor/sevmiyor gibi geliyor bana

Pulusic milan yapmış.hala gotu yaniklar zaniplo diyo,terimsports zittiriksportsun artik.seni coktan engelledim,iki takip ederim,sonra ufuurklugunu tartarim herkesin,banlarım sonunda

Kamada,pulusic,leao ve thuram cok iyi hamleler milan icin

rabiot en sinameki oyuncudur uzak durmak lazım, tek bildiği alıp yanındakine vermek

hamidou traore serbest kalmış onu alsak daha iyi
Rabiot mu yanındakine veriyo xD
Başka oyuncu izledin sanırım. Adam top alıp giden calim atan dribling yapan ince paslar atan bir oyuncu. Ben bir sürü maçını izledim önceden. Hicbirsey yoksa bir skills videosu izle orda bile bir dunya pas görcen. Yani zaten almamız baya zor olurda. Şu yorum biraz komik olmuş kardeşim kusura bakma amacim kırmak değil ama cidden başka oyuncu izlemiş olabilirsin

kendıme evde kesilmiş erişte yaptım keyfim yerinde fb kazıgını okumaya geldim

Geçen sene Grillitsch'in babası, devre arası Zakharyan'ın babaannesi, şimdi de Rabiot'un anası. Futbolcuyu ikna etsen akrabası sıkıntı.

images (3).webp

Rabiot geldide b.k atılıyor. Aga kafanız güzel yada herifin tipine gıcık oluyorsunuz herhalde ne bekliyorsunuz. Bruyne mi rodri mi ? Allah yönetimimize kolaylık versin. Galatasaray taraftarı gerçekten şımarık olmaya başladı. Vizyon, büyüklük v.s olayı çok yanlış anlaşılmış. Kimse kusura bakmasin'da biz bir b.k değiliz b.munih v.s hiç değiliz.

Rabiot geldide b.k atılıyor. Aga kafanız güzel yada herifin tipine gıcık oluyorsunuz herhalde ne bekliyorsunuz. Bruyne mi rodeo mi ? Allah yönetimimize kolaylık versin. Galatasaray taraftarı gerçekten şımarık olmaya başladı. Vizyon, büyüklük v.s olayı çok yanlış anlaşılmış. Kimse kusura bakmasin'da biz bir b.k değiliz b.munih v.s hiç değiliz.
Eski efsane avatarına dönmeni kutlarım reis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt