Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens için onu yedeğe koyacak bir adam alınması gerekliliğini ben de söylüyorum. Ama mertens bu sezon hiçbir şey yapmadı demek adama haksızlık. Ben bu kadar katkı vereceğini düşünmüyordum geldiğinde. Ama takım ileride prese başlarken, saha içerisinde pres yaparken herkesi koordine eden adam kendisidir. Adam doğal bir lider ve liderlik görevini de layıkıyla yaptı bu sezon. Kalmasında da fayda var. Daha az süre ile daha da çok katkı vereceğine inancım tam.

italyada ricci çok iyi bir 6 no

italyanın yeni de rossisi

baktım torinoda oynuyormuş 20 milyon değeri var

ulan ağız tadıyla çocukları gsye hayalimizde bile alamıyoruz

her biri 20 milyondan başlıyor

stoperde ki çocukda müthiş o da yeni bonucci

U21 Avrupa Şampiyonasında VAR yok sanırım ama TRT spikerinin bundan haberi yok. Emin değilim ama.

1687465223637.webp

Atlamazsan alamazsın. Pazarlık yaparlarken bunu gayet örnek verebilir Wanda. İcardi'nin, Dzeko'dan az paraya buraya gelmeyeceği kesin. Bu da zaten min 8 eder.
Pazarlıkta argüman olarak kullanabilir belki de öyle kesin bir kıstas olamaz . Dzeko' ya senelik 15 verselerdi 16 mı isteyecek yahut istemeli yani?!..

Bonservisi için 8 konuşulurken, zor olmayan bonuslarla birlikte 6-7 milyondan 3+1 lik sözleşme verilmesinin uygun olacağını söylediğim zaman, 4.5 u geçmemek lazım diyen bazıları 15 bonservis-10 maaş verilsin istiyor şimdi...İş oraya gidiyorsa, masadan kalkılmasından yanayım şahsen. Tek bir futbolcu için senelik 14 milyon işletme maliyeti, ülke ve alayı 'borca batık' kulüplerin gerçeklerine son derece aykırı. Devlet adına karar verme yetkim olsa, ''Ayranı yok içmeye, ........'' deyimine uygun davranan kulüplere vergi vs konularında zerre taviz vermezdim...

italyada ricci çok iyi bir 6 no

italyanın yeni de rossisi

baktım torinoda oynuyormuş 20 milyon değeri var

ulan ağız tadıyla çocukları gsye hayalimizde bile alamıyoruz

her biri 20 milyondan başlıyor

stoperde ki çocukda müthiş o da yeni bonucci
sen solbek parissiyi izle,empoliden.manyak bişey

Topcularin cayla foto moto vermesi transfer aciklamalari falan da acayip varosluk ya ne alaka yani

Pazarlıkta argüman olarak kullanabilir belki de öyle kesin bir kıstas olamaz . Dzeko' ya senelik 15 verselerdi 16 mı isteyecek yahut istemeli yani?!..

Bonservisi için 8 konuşulurken, zor olmayan bonuslarla birlikte 6-7 milyondan 3+1 lik sözleşme verilmesinin uygun olacağını söylediğim zaman, 4.5 u geçmemek lazım diyen bazıları 15 bonservis-10 maaş verilsin istiyor şimdi...İş oraya gidiyorsa, masadan kalkılmasından yanayım şahsen. Tek bir futbolcu için senelik 14 milyon işletme maliyeti, ülke ve alayı 'borca batık' kulüplerin gerçeklerine son derece aykırı. Devlet adına karar verme yetkim olsa, ''Ayranı yok içmeye, ........'' deyimine uygun davranan kulüplere vergi vs konularında zerre taviz vermezdim...
Olmayan parayi harcamaya cok merakli arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt