- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla, Ajax, Benfica 3'ünden biri olur.arda sevilla yapacak gibi ha
Daha yerlileri yabancı yapacağızGüç kazanacaklarına güç kaybettiler
Valencia gitti dzeko geldi 20 gol anca atar
Arda gidiyor
Ferdi’de giderse yabancı sınırı kalkar![]()
Arda ağabey diyeceksiniz !Büyük fenevli arda![]()
Mali moç başqan fenev şampiiArda ağabey diyeceksiniz !
Bitik bunların işi bu sezon ilk 5 girsinler bişey bilmiyorum tamamen yıkım olucakDaha yerlileri yabancı yapacağız![]()
bi genc oyuncunun yönetimi bu kadar mı gerzekce yapılır?taraftarı,medyası illallah ettirdiArda'nın aklı varsa bu sezonu net oynayacağı bir Avrupa takımında geçirir. Yeteneğine, gelişimine güveniyorsa, inanıyorsa zaten bir şekilde kendisini tepe takımlara atar 2, 3 sezon içinde. Mevcut durumda tepe takımlardan kimsenin gelişimi için yeterli süreyi verebileceğini düşünmüyorum. Burada kalırsa zaten bu medya ve taraftar kitlesiyle mental tarafını güçlendirmesi zor.
Fenerde 2 senesini kaybetti Avrupa'da bir takım 17 yaşında da oynatırdı geçen sene 1.500 dakikayı zor doldurdu Ajax'da olsaydı muhtemelen 3.000 dakika civarı süre alırdı.Arda'nın aklı varsa bu sezonu net oynayacağı bir Avrupa takımında geçirir. Yeteneğine, gelişimine güveniyorsa, inanıyorsa zaten bir şekilde kendisini tepe takımlara atar 2, 3 sezon içinde. Mevcut durumda tepe takımlardan kimsenin gelişimi için yeterli süreyi verebileceğini düşünmüyorum. Burada kalırsa zaten bu medya ve taraftar kitlesiyle mental tarafını güçlendirmesi zor.

Gelişme olmamasıS.A gelişmeler nedir
Çocuk bu yüzden gitmek istiyor zsten 17 yaşında bebeye bu kadar anlam yüklemeyin kaldıramaz dedik çocuğu süper star ilan ettiler yok işte tamam yetenek var ama çocuk daha bu oldum kafasına soktular çocuğu gidip Avrupa’da kendi yaşıtları ile yüzleşmesi hayırlı olur gelişimi için tr de kalırsa maksimum kerem kadar katkı verir fizik yetersiz çünkü Kazımcan bile domine etti ardayı ayaklar sağlam ama güç yokbi genc oyuncunun yönetimi bu kadar mı gerzekce yapılır?taraftarı,medyası illallah ettirdi
bende bilim kurgu actım,arrivederci kolpa amcaMadem Transfer yok
Kara delik belgeseli izleyeyim
Aklıma kingzatın bir şey yok demesi geldiGelişme olmaması