Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.610
- 4.494
- 1.328
Zaniolo gitmiyorsa 10 numaraya ihtiyaç var mı?Hic gercekci bir 10 numara ismi gecmedi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo gitmiyorsa 10 numaraya ihtiyaç var mı?Hic gercekci bir 10 numara ismi gecmedi.
Cosmosİzledim onu, derin uzayla ilgili güzel bir belgesel varsa çok güzel olurdu şu an ♥
Uyumusum rdasŞaka bir yana güzel bir şeyse ismini alalım da uyumadan önce izlerim
Sociedad’da tutundu ŞL oynayacak. 10+2 milyon euroya başka bir şey alırız gibi.icardi olmazsa sörloth'a parayı yığıp bonservisini alıp geçerim.
10+2milyon bonus bonservis
2.5 milyondan yıllıktan 3 yıllık sözleşme.
sociedad opsiyonu kullanacak mı ? Leipzigde de artık tutmazlar benceSociedad’da tutundu ŞL oynayacak. 10+2 milyon euroya başka bir şey alırız gibi.
Ben aldılar sanıyordum ama alırlar, Isak’tan parayı kırdılar malum.sociedad opsiyonu kullanacak mı ? Leipzigde de artık tutmazlar bence
Sociedad'a kiralama ücretinin dışında 15 opsiyon koymuşlardı , yıllık ücretide net 1.5m civarı oldu oyuncunun
Piyasa Araplar yüzünden kaynıyor. Şu an 35m verem yok, olsa sesim çıkmaz zaten. Ama burada sanki kötü oyuncuymuş gibi 25-30’a ver gitsin kafasında olan bir sürü insan var. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama, böyle düşünenlerin piyasanın halinden haberleri yok galiba. Elimizde bir hazine var, nedense kurtulmaya çalışıyoruz sanki yerine oynayacak kamyonla adamımız varmış gibi.yapmayın hocam
35 mılyon euro vereceklerse normal
50 vermıcekler sonucta madde koymus
aralarinda husumet mi var?İkardi çekoyu tokatlayıp yollamak için ne yapar eder gelir buraya
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 ortak girmek lazım Büyükbaş sonuçtaAraplar madem Icardi'ye girdiler biz de Ronaldo'ya girelim