Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'nin durumunu rakip takımlar daha çok bekliyor burdan anlayın transferin önemini.

Gelişi ligi yine domine eder.Avrupa için de takımımıza katacağımız en kariyerli forvet olarak sükse yaratır.

26 sından sonra bişeyler olur diye tahmin ediyorum resmî olarak transfer sezonu açılınca

Tavares bence fena değil ya. Hızlı tempolu. Sağ bekt de oynadı Marsilya da

şarkı yüzünden it dalaşına girmişler

hiçbirinin yaşı tutmuyor belli ki

bu ülkenin ilk şarkılı topçuları

kewell ve keitadır

baktım kimse twde yazmmamışta 😂 hepsi 15-16 yaşında çocuklar

kahve içerken bir anda beynimden vurulmuşa döndüm..

mevcut kadromuz hem içerde hem dışarda fenere 3 tane çakmadı mı ?

biz transfer peşinde koşacağımıza mevcut kadroyu koruma yoluna gitmiyoruzz?

cidden saçma sapan maceraya aramaya gerek yok rashica ve icardi alınsın ve transfer sezonu kapatılsın gerek yok

Muriel müthiş topçu bayılırım ama o da aubemeyang gibi hızıyla çabukluğuyla iş yapan bi adam yaş olmuş 32 eski formunu yakalaması zor.

kahve içerken bir anda beynimden vurulmuşa döndüm..

mevcut kadromuz hem içerde hem dışarda fenere 3 tane çakmadı mı ?

biz transfer peşinde koşacağımıza mevcut kadroyu koruma yoluna gitmiyoruzz?

cidden saçma sapan maceraya aramaya gerek yok rashica ve icardi alınsın ve transfer sezonu kapatılsın gerek yok
Erden beyin bu konudaki yorumu: Mevcut kadromuz lig için yeterli oldu ama hedef Avrupa'da başarıysa takımımızın atletizmini ve fizik gücünü artırmamız lazım.

Ki kimseyi almasan bile takımdan ayrılan Adekugbe, Mata ve Gomis'in yerine rotasyon oyuncusu lazım.

Angelino’yu solda tek geçerim. Olurda Sacha’da gitmese solda Angelino sağda Sacha ile bindirmelerle bayıltırız her takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt