Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şarkı yüzünden it dalaşına girmişler

hiçbirinin yaşı tutmuyor belli ki

bu ülkenin ilk şarkılı topçuları

kewell ve keitadır

baktım kimse twde yazmmamışta 😂 hepsi 15-16 yaşında çocuklar
zuhahaha ya bu fb neden böyle

gs adrian ilie alır, fb gider sabin ilie'yi alır (90's)

gs bileğinin hakkıyla 3. yıldızı kazandığı hafta, protesto olsun diye full yıldızlı formayla çıkarlar (2002)

gs'in transfer ettiği forvet oyuncusu başarılı olur, tesadüfen bir şarkı ile özdeşleşir, fb gider, oyuncun daha ortada tek bir dakikası yokken, ısmarlama şarkı ile "dünyaca ünlü" golcüsünü tanıtır :ddd

ressmen yönetim kademesi açısından siyasette chp neyse futbolda da fb o.
taraftarlık açısından ise fb taraftarı=malum parti sempatizanları :dd

Dzeko fenerin seferoviç i olur...

city ve lpool gvardiolu almaya calisiyorlarmis, bonservis 80-100 milyon, leipzig parayi vurdu valla

Parades boşta olan oyuncu ve alinamayacak bir adamda değil esas istenen oyuncu parades değildir diye hem umuyorum hem istiyorum yeni bir Sergio lazım degil

kahve içerken bir anda beynimden vurulmuşa döndüm..

mevcut kadromuz hem içerde hem dışarda fenere 3 tane çakmadı mı ?

biz transfer peşinde koşacağımıza mevcut kadroyu koruma yoluna gitmiyoruzz?

cidden saçma sapan maceraya aramaya gerek yok rashica ve icardi alınsın ve transfer sezonu kapatılsın gerek yok
Tek kulvarda sadece 36 maç oynamışsın, sözleşmeli forvetin yok, 2 tane kiralık oyuncun kulüpte değil, 2 tane savunmacına ciddi talipler var ve gitmek istediklerini açıkça söylüyorlar, sol bekin yok, orta sahan alternatifsiz, bu sene Avrupa maçları oynanacak, sadece Temmuz ve Ağustos’ta 7 tane önemli maçın var (Süper Kupa ve ŞL elemeleri). Daha saymaya gerek var mı?

Kerem demirbay orta sahaya cok katki saglar. Topu hucum oyunculara cabuk pas yapabilen bir 8/10 profilli.

Alinabilirse alinmali mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt