Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.291
- 58.450
- 3.383
bayram tatili başlıyor 3 temmuza kadar dransfer olacağını sanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Elveda Torreira
Bunu ciddiye alip niye cevap yazma geregi duydun ki zaten ters mesajlar yazip duyor geneldeTek kulvarda sadece 36 maç oynamışsın, sözleşmeli forvetin yok, 2 tane kiralık oyuncun kulüpte değil, 2 tane savunmacına ciddi talipler var ve gitmek istediklerini açıkça söylüyorlar, sol bekin yok, orta sahan alternatifsiz, bu sene Avrupa maçları oynanacak, sadece Temmuz ve Ağustos’ta 7 tane önemli maçın var (Süper Kupa ve ŞL elemeleri). Daha saymaya gerek var mı?
Adi ustunde Rakun...Elveda Torreira
trollse raporlayacağım sizi
Bir saatligine Sami'yi attim konudan gicik oldum, her gun aynisini yapiyortrollse raporlayacağım sizi

Bay Yusuf, Yunus vs maçtaki duruma göre 3lü defansa geçip Kaan yada Emini sokarsın.İyi sol bek alırsak 3. Türk kim olacak derdi geldi.
9 mevki kilit gibi. Sağ beke Zeki ya da Mert, savunmaya Ozan ya da Merih dışında isim kalmıyor. Bu isimlerde de birçok taraftarın soru işareti var.
Bakalım Erden Timur bu kısıtlı havuzda da şapkadan tavşan çıkaracak mı.
Benim aklımda var birileri.İtalyan basını saçma salak haberler yapmaya devam ediyo Zaniolo'yu 20-22 civarına Torreira'yı da 6nın biraz üzerine bırakmaya hazırmışız onlara göre :d Bu haberleri yapan şahsı bulup özel olarak darlamak lazım ki bi daha böyle saçma sapan haberler yapmasınlar