Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Uzanın mal varlığına çöktüler adam hortumcu oldu. Adam dünya Mahkemeleri'nde aklanırsa o zaman görürüz ülke olarak ne kadar zor duruma düşeceğimizi. Hükümetin yaptığı algıyı herkes yemiş gibi gözüküyor.

hangi algıyı renktaş tam olarak

çukurova imarbank motorola vb yolsuzlukları mı

Cem Uzanın mal varlığına çöktüler adam hortumcu oldu. Adam dünya Mahkemeleri'nde aklanırsa o zaman görürüz ülke olarak ne kadar zor duruma düşeceğimizi. Hükümetin yaptığı algıyı herkes yemiş gibi gözüküyor.
Adam hortumcu mu oldu? İmar bankasını hortumladı motorolayı dolandırdı. Telsimi hortumladı daha ne yapsın?

Muslera
Tiago Santos Koch Abdülkerim Tavares
Rashica Emre Can Torreira Kerem
Fofana İcardi

Fitim bu kadroya.

20230622_223958.webp

😉

emre can aysal döneminde gündeme gelmişti keşke o zamanlar alsaydık

cem uzanın hiç parası kalmamıstır ya,tabi.dolandırıcı.1 şirketini almaya bile kocların ve şahenklerin parası yetmedi zamanında.tabi ne kadar serveti varsa bu ülkede zaten,o kadar salaklar çünkü.1 milyar dolarlık barajı da kendileri hediye etmedi zaten ülkeye. kemal uzan istersem 3 baraj daha yaparım demedi zaten.samiyende de emegi yok zaten uzan ailesinin.bu konu benim için tartısmaya kapalı.alıntıda yapmayın.tartısamam

cem uzan hangi parayla hangi firmayla sponsor olacak ki

baya scam duruyor, ilginç

bosver abi ya,anlatamazsın.fakirdir bu kadar zeki adam,fransada st.tropezde fakir hayatı yasıyor,yersen

furkan kocagı forvet sananların scouting yorumunu okuyamam dogrusu,ben almayayım cicim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt