Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.277
- 3.367
- 2.223
Bu cem uzan mevzusu çok karışık diyelim ki gerçekten böyle bir sponsorluk teklifi var dursun başkan bu teklifi kabul ederek devleti karşısına almak istemez mümkün değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahbap cavuş ilişkisi anladimkanalında yıllarca calıstı cunku,star tvde
van persie Galatasaray haberini de hatırlamıyosun o vakit rodopun,bunu abim anlatmıstı banaAhbap cavuş ilişkisi anladim
Zaniolo kalsın bee. Valla bu çocuk burda büyük işler yapacak gibi geliyo bana. Bir Avrupa fethinin kahramanlarından biri olma potansiyeli var. Bu şekilde dikine fiziği ve tekniği ile gidebilen ve isabet oranı iyi ve estetik olan şutlar atan skor yapan oyuncu az var Dünyada. Bunlar özel oyuncular ve en büyük takimlarda oluyolar genelde. Elimizde büyük bir silah var kullanmadan gönderme niyetindeyiz. Daha tam hazır olmamasına ragmen İspanya savunmasını tek başına ne hale soktu. Boey gidiyo zaten Nelson da gidecek gibi. 40 45m o ikiliden gelse (kendileri istiyo gitmeyi tabi) yeter işte. Zaniolo sonrada satarsin elinde joker hakkı gibi kalır. Böyle fırsatlar kolay kolay gelmez. Herkes icardi diyo, evet seviyoruz ama kalırsa önümüzdeki sene Zaniolo sezona damga vurabilirJuventus ile Zaniolo arasındaki görüşmeler şu ana kadar olumsuz gidiyor. (GOAL İtalya)
üfürükten teyyare yaEmre can nereden çıktı
Şov yapıyor, sen hangi firmanın böyle teklif yaptığını gördün?
is ciddi galiba
Yabancı kuralındaki değişikliğe dair son durumlar nedir, resmi metin bulamadığım için haberlere bakıyorum. Onlarda da bazı detaylar eksik veya teyit edemediğim detaylar yazanlar var:
- Eski 14 yabancı kısmı aynen devam galiba.
- 1 tane Türki cumhuriyetlerden oyuncu. Ama sadece 1 tane. İkincisi yasak.
- 1 tane milli takımda oynama hakkı olmayan Türk, Türk pasaportu veya mavi kartı (ne demekse) olan adam. Yusuf Demir gibi. Bu da sadece 1 tane. İkincisi yasak.
- Bu son saydığım 2 oyuncu sahadayken 8 yabancıdan sayılıp sayılmayacağı önce kafa karıştırdı ama sanırım son konsensus sayılmayacağı şeklinde. Yani bu ikisini yerliymiş gibi oynatabiliyoruz.
Buraya kadar doğru mu? Doğruysa iyi. Altta da kesin cevabını bulamadığım sorularım var:
- Peki o zaman geçen sene 14'ün üstüne eklenen 3 adet ekstra u21 yabancı ne oldu? Haberlerde hiç bundan bahsedilmemiş, her yerde 14 yabancı + 2 malum kontenjan deyip geçmişler. Halbuki bunlarla beraber 17 yabancı olmuyor muydu? O 3 gençten bahseden yok.
- Bir de bir yerde o temeldeki 14 yabancının birinin u23 olması gerektiğine dair bir haber okudum. Başka haberlerde bunu yazan yok. Böyle bir şey var mı?