Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.993
- 39.783
- 2.953
Gnçfb adına oynamış eskiden çokta kolpa değil gibi.
Olabilir. Ne yani bizde veya febe, jeke de oynayan topcular hepsi oynadigi takimimi tutuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gnçfb adına oynamış eskiden çokta kolpa değil gibi.
Hayırlı olsun diyelimAs
sn uzan 90 m avroluk teklifi kulübümüze iletti
Benim için zaten küçüklükte hangi takımı tuttuğu çok da önemsemem sahada terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa kafidir sadece recep'e fikrini sormak istedim kerem fanı olduğu için.Olabilir. Ne yani bizde veya febe, jeke de oynayan topcular hepsi oynadigi takimimi tutuyor?
Benim için zaten küçüklükte hangi takımı tuttuğu çok da önemsemem sahada terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa kafidir sadece recep'e fikrini sormak istedim kerem fanı olduğu için.
Galatasaray bizim için din ve mezhep gibidir.Benim için zaten küçüklükte hangi takımı tuttuğu çok da önemsemem sahada terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa kafidir sadece recep'e fikrini sormak istedim kerem fanı olduğu için.
Sa. Bu arkadaşların yerine adam aldık mı
Sa. Bu arkadaşların yerine adam aldık mı
tamamAcele transfere gerek yok şimdilik bir forvet yeter
En yetkili isimler:Nevzat Dindar: "Rabiot'u Galatasaray'ın en yetkili isimlerine sordum, doğrulamadılar."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nevzat Dindar: "Rabiot'u Galatasaray'ın en yetkili isimlerine sordum, doğrulamadılar."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi